Justyna2729
Fanka BB :)
Wszystko mi skasowała
Witam się ja wieczorkiem
Dziewczyny bardzo serdecznie dziękuje za spotkanie i ciesze się ze mogłam się z Wami zobaczyć było super szkoda ze J&J zawalił ale są i dobre strony tego. Dzieciaczki sa kofane a mamy wyglądają rewelacyjnie. Co do spotkania to ja jestem za i jak będzie we wrześniu to czemu nie bo jeszcze chyba będę.
A my po bugi w domu robota obiad pranie i jeszcze jęczące moje dziecko ale trochę go przetrzymałam i suną tak po 16 i co gorsza do tej pory spi nie wiem czy go nie obudzę na kąpiel. a przy okazji i ja z nim usnęłam trochę odespałam nockę.
Maltanka jak tam zdrówko i samopoczucie mam nadzieje ze lepiej a co do wyjazdu tak pod koniec września stąd jedziemy
Misia co do Muzeum to fajna sprawa trochę relaksu w mieście na łonie natury
Talia jak Gabi i butelka mam nadzieje ze jeszcze coś zjadła tulaski dla niej
Fogia mam nadzieje ze jednak będzie dobrze i uda sie uniknąć sądów a co do spotkania czasami tak jest ze jak się nie planuje to się więcej udaje
Justyna a ty to kobito uważaj na siebie bo takie bieganie to Ci teraz nie służy a co do szpitala to na pewno wszystko sie ułoży a czemu nie chcesz na Kraśnickich
Ok ja idę budzić mojego szkrabika.
Fornetka3 na Kraśnickich nie znam nikogo i nawet nigdy nie byłam w tym szpitalu, no i jest najdalej od mojego miejsca zamieszkania. Jakoś tak się nastawiłam że jak nie Jaczewskiego to Lubartowska.
Własnie przejrzałam nowe ulotki z Leclerca, Carrefour, Real i będą Pampersy Jumbo Pack w promocji