reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy sa jakies mamusie z Bytomia??

reklama
cześć dziewczyny :-) a ja z Gliwic, a w przyszłym roku z Katowic :-p:-p:-p
wpisuję sie w wątek bytomski, bo tutaj pracuję :tak: niestety z miejscami do zabaw to jeszcze gorzej, chociaż codzien jeżdżę Wrocławską i za każdym razem zastanawiam sie jak jest w tym parku przy kąpielisku :-p jeszcze nigdy nie miałam okazji sie tam wybrać :sorry2:

witam
ja jestem z siemianowic
widze ze tu ogolnie pustaka na formu
czas to zmienic...
u nas to wogole kiepsko z fajnymi miejscami dla maluchow

No witam dziewczynki!
Ja jestem Bytomianką od zawsze:-p Mam córcię Kamilkę-skończyła 2 latka i 7 m-cy. Zabawy to oczywiscie nasz park - na prawdę można tam się z dzieckiem wyszaleć.
Po za tym jezdze do Zabrza lub Rudy Śl. do "Małpiego Gaju" na zabawy w basenach z kulkami i takie tam.
Fajnie że w końcu powstał wątek z Bytomia:-)
Co do lekarzy-leczymy się zawsze u P. Wężykowksiej - fajna kobitka, przyjezdza też prywatnie do domku jak jest potrzeba (50zł wizyta) ale stara sie rozwiać wszystkie wątpliwości bądz pomóc przez telefon tez jeżeli nie można z dzieckiem podjechać do przychodni.
cium

ja też jestem z Bytomia :-D
a mój dzidziol jeszcze w brzuchu jest .
Tylko że rodzić bede raczej w Swiętochłowicach,
a w przyszłości mam zamiar sie przeprowadzić gdzieś na Nowy Bytom w Rudzie Śląskiej.
Ajak już tak o miastach się rozgadałam to ze wszystkich rynków wole ten Chorzowski :-D
pozdrowionka :rofl2:

CZESC .
Witam serdecznie mamusie z Bytomia. my też z centrum , mój synus juz duzy facet prawie 5 latek . pozdrawiamy
mam nadzieje ze ktoś tu sie odezwie w tym nowym 2010 roku. :-D

reklama
Do góry