reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
mi napiszcie tylko gdzie i kiey wam pasuje oprocz weekendów bo chodzena studia
Jusia22
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie i ichpociechy z Bytomia i okolic
Ja tez mieszkam w Bytomiu.Jestem mamą coreczki Julii.Rodziłam w Rudzie Śląskiej dokładnie na Godulii i bardzo sobie chwalę ten szpital Moja małą juz zaczyna chodzic przy meblach i w łózeczku poprostu wszędzie jej pełno Pozdrawiam i trzymajcie sie ciepło pa
Ja tez mieszkam w Bytomiu.Jestem mamą coreczki Julii.Rodziłam w Rudzie Śląskiej dokładnie na Godulii i bardzo sobie chwalę ten szpital Moja małą juz zaczyna chodzic przy meblach i w łózeczku poprostu wszędzie jej pełno Pozdrawiam i trzymajcie sie ciepło pa
Jestem z Bytomia, od niedawna bo od piątku pojawiłam się na tej stronie i juz tyle się dowiedziałam że głowa pęka,, Mam synka Oliviera Oli ma skończone dwa latka, jest radosny uśmiechnięty i wesoły, uwielbia autka, motory, grę w piłkę i jazdę na rowerze....no i oczywiście jedzenie...wszystko co da się zjeść jest suuuper....hihi, dużo mówi, sika na nocniczek, lubi dzieci i lody. Oli jest alergikiem od urodzenia praktycznie, najpierw skaza białkowa, terz pyłki, i inne taki, poza tym ma gronkowca i teraz problem ze stulejką, ale jakoś sobie radzimy. Chodzi do żłobka bo nie mam wyjścia - teraz trzeba pracować - ale jest zadowolony bo tam dużo dzieci i zabawek. Lerzał dwa razy w szpitalu - raz na Ligocie raz w Świętochłowicach - teraz jest ok. Więc jak macie jakies podobne problemy to chetnie podzile sie informacjami i wysłucham innych. Grunt to dobra komunikacja.
Bytom nie jest rewelacyjnym miastem dla dzieci - nie ma tu ładnych placów zabaw, dobrego żłobka a nie wspomnę o lekrzach i całej sł€żbie zdrowia....może jest jakaś mama z Bytomia lub okolic która zna fajne miejsca do zabawy dla dzieci , dobrych lekarzy itp. Mi pozostaje Park chorzowski, ale ile można....?
Czekam na odzew, chetnie się dowiem o ukrytych miejscach.....i podzielę swoimi,
Zawsze chętnie pomogę jak będę potrafiła.
Bytom nie jest rewelacyjnym miastem dla dzieci - nie ma tu ładnych placów zabaw, dobrego żłobka a nie wspomnę o lekrzach i całej sł€żbie zdrowia....może jest jakaś mama z Bytomia lub okolic która zna fajne miejsca do zabawy dla dzieci , dobrych lekarzy itp. Mi pozostaje Park chorzowski, ale ile można....?
Czekam na odzew, chetnie się dowiem o ukrytych miejscach.....i podzielę swoimi,
Zawsze chętnie pomogę jak będę potrafiła.
czesc dziewczyny
dlugo tu nie zagladalam bo przez dlugi czas niewiele sie dzialo.
z doswiadczenia wiem ze spotkac sie jest bardzo trudno ,nawet jak sie mieszka kilka km. od siebie.chyba brak dobrej woli,a szkoda :-(
ja mieszkam teraz w miechowicach,a kiedys niedlaleko rozbarku.
rodzilam równiez na goduli i byloby dobrze gdyby z powodu przeciazenia nie "wywalali" w 2 dobie po porodzie.
no i w sumie zaluje z powodu tak prozaicznego jak chocby pobranie w przyszlosci aktu urodzenia.Tak Kinga mialaby wszystko na miejscu,a w obecnej syt.bedzie musiala (czy my do jej pelnoletnosci) jezdzic do tamtejszego USC.
ale mniejsza z tym,jesli jestescie rzeczywiscie chetne i nie pracujace to proponuje spotkanie 29.09, powiedzmy o 12.00 -na placu Kosciuszki,obok ogródka piwnego na dworze,pod zegarem.
jak moze byc dajcie znac na GG - 3640473 lub na pv.
pozdrawiam Ewa
dlugo tu nie zagladalam bo przez dlugi czas niewiele sie dzialo.
z doswiadczenia wiem ze spotkac sie jest bardzo trudno ,nawet jak sie mieszka kilka km. od siebie.chyba brak dobrej woli,a szkoda :-(
ja mieszkam teraz w miechowicach,a kiedys niedlaleko rozbarku.
rodzilam równiez na goduli i byloby dobrze gdyby z powodu przeciazenia nie "wywalali" w 2 dobie po porodzie.
no i w sumie zaluje z powodu tak prozaicznego jak chocby pobranie w przyszlosci aktu urodzenia.Tak Kinga mialaby wszystko na miejscu,a w obecnej syt.bedzie musiala (czy my do jej pelnoletnosci) jezdzic do tamtejszego USC.
ale mniejsza z tym,jesli jestescie rzeczywiscie chetne i nie pracujace to proponuje spotkanie 29.09, powiedzmy o 12.00 -na placu Kosciuszki,obok ogródka piwnego na dworze,pod zegarem.
jak moze byc dajcie znac na GG - 3640473 lub na pv.
pozdrawiam Ewa
kanoot
STYCZNIOWA MAMA '06
Witam:-) !!Tez jestem z Bytomia,mam corcie ktora za tydzien skonczy osiem miesiecy.Miejsc do zabawy raczej nie znam za bardzo,chociaz wiem ze juz po zimie napewno sama bede musiala zwiekszyc swa wiedze na ten temat.Jesli chodzi natomiast o lekarzy to ja z Milena chodze do Czechowskiej i bardzo sobie ja chwale,starsza kobita ale jak narazie uwazam ze zna sie na rzeczy.Milena tez alergiczka:-( ,narazie wykryta zostala skaza bialkowa,zobaczymy co bedzie dalej.Pozdrawiam.
Wutam ja jestem mama 7 miesiecznego Oliwierka i jestesmy z Radzinkowa a rodziłam w bytomiu na 3.pozdrawiam:-)
wisienkaaaaa
Początkująca w BB
trochu zapomniany ten temat... może jeszcze raz odezwą się mamusie z Bytomia?? Mieszkamy sobie w centrum w pobliżu szpitala na batorego, a i park koło nas na spacery jest super, więc może faktycznie Mamusie by chciały sie spotkać? pozdrawiamy serdecznie.
reklama
M
MariaOla
Gość
Bytom - Miechowice ....jest ktoś ?? napisz mi na priv