Witam Serdecznie
jesli mogę to proszę o przekazanie 1% dla mojej chrześnicy
Zobacz załącznik 431273
Z góry dziękuję za pomoc
jesli mogę to proszę o przekazanie 1% dla mojej chrześnicy
Zobacz załącznik 431273
Z góry dziękuję za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze nawet nie wiedziałam, że to na tym polega..Fundacja to miejsce ktore umozliwia podopiecznym zbieranie darowizn 1% itp ALE nie oplaca nic ze swych srodkow,jezeli np chce aby ktos pomogl memu synkowi wplaca na konto fundacji z danymi mego dziecka-wtedy ja majac fakture nop za leki ktore wczesniej musislam wykupic ze swoich pieniazkow,teraz majac jakas wplec moge je odebrac na poczet kolejnych interwencji,Fundacja udospenia jedynie miejsce dla dziecia-ze wszystko przebiega zdodnie z prawem itp,dlatego jezeli ktos zle wypisze Pit we wniosku 1% to pieniazki ida na konto Fundacji a ta robi z nimi co chce,kupuje cos DLA siebie,nie daje podopiecznym ,no bo majac 16 tys dzieci jak pomoc kazdemu????
tak jest dlatego ja pisze apele do roznych firm,ludzi o pomoc,wszystkie nasze oszczednosci ktore mielismy poszly na Krystianka a teraz? teraz musimy juz prosic ludzi bez tego sie nie da,kazda wplata na subkonto Krystianka nas cieszy,gdyz dzieki nim mozemy dalej go leczyc i rehabilitoqwac a szansa na to ze za 2-3 latka bedzie taki jak jego rowiesnicy jest ogromna,dlatego teraz staje na glowie by moc mu pomoc i wyciagnac go,aby Krystianek poszedl do szkoly masowej jako normalny,sliczny,ukochany moj chlopczykKurcze nawet nie wiedziałam, że to na tym polega..