reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy oddajecie 1% podatku i dla kogo?

Ja co roku oddawałam obojętnie komu 1% swojego podatku. W tym roku przekaże go na syna moich sąsiadów, o którym pisałam na wątku Maciek z Olsztyna.
Uważam, że jeśli można to trzeba pomagać..a ten 1% to niewiele......i nie zbiedniejemy.

Znamy Maciusia z Olsztyna z wada serca, Jezeli to On, to b. dobry wybór!!

My prosimy o 1% dla mojego Kubusia. Info na ww.mojkubusiek.bloog.pl Dziekuję :)

reklama
Dziewczyny ja z prośbą jak bedziecie sie rozliczać z podatku to przy okazji możecie pomóc mojej koleżanki córeczce oddając 1%
FUNDACJA DZIECIOM ZDĄŻYC Z POMOCĄ
UL.ŁOMIAŃSKA 5
01-685 WARSZAWA

...NUMER KRS ;0000037904

W CZĘSCI UZUPEŁNIAJĄCE INFORMACJE NALEŻY WPISAC;
ZDYBEL EMILIA GRAŻYNA

064dd63c4d.jpg A ja zachęcam do oddawania 1% dla Kini i Norberta. Bliźniaki to wcześniaki hipotroficzne, mają już 3,5 roku, a nadal potrzebują kosztownych wyjazdów na turnusy rehabilitacyjne i stałych spotkań z rehabilitantami, co znacznie nadwyręża budżet domowy rodziców. Z góry dziękujemy wszystkim, którzy zdecydują się pomóc!!!

Zachęcam Was do przekazywania 1% podatku na Kalinkę chorą na siatkówczaka.
Dziewczynka walczy o uratowanie jedynego oczka. Proszę nie pozostawajcie obojętni. Dla niej liczy się czas i każda złotówka.
Oto treść apelu jej rodziców z blogu:

W zeznaniu podatkowym PIT za 2010 rok wystarczy tylko wpisać w rubryce:

numer KRS: 0000037904
cel szczegółowy 1%: KALINA JANOWSKA

Uwaga - w tym roku nie trzeba już podawać nazwy Fundacji (OPP)
Z góry baaardzo dziękujemy !

Prosimy jednocześnie o zachęcanie do tego Waszych znajomych, rodziny oraz zaprzyjaźnione firmy i biura rachunkowe.

Z wdzięcznością - rodzice Kalinki

Wszelkie informacje można znaleźć na Kalina Janowska - Onet.pl Blog
oraz www.kalinajanowska.pl

Pozdrawiam i popieram wszystkich, którzy znajdują chwilę czasu, żeby poświęcić się i oddać 1% swojego podatku na takie szczytne cele. Problem jednak polega na tym, że co raz więcej fundacji pojawia się "na rynku" i ciężko podatnikom wybrać daną organizację. Jeśli o mnie chodzi, z mężem postanowiliśmy pomóc samotnym rodzicom z naszego regionu - tym właśnie zajmuje się Fundacja SAMOTNA MAMA z Włocławka.

Utworzona przez jednego z najbogatszych Polaków (Krzysztof Grządziel) fundacja SAMOTNA MAMA pomaga samotnym rodzicom, którzy potrzebują czegoś więcej niż tylko pomocy finansowej.

Jeśli ktoś, kto ma dobre serce chce pomóc tak jak uczyniła to już duża część mieszkańców naszego regionu, proszę sprawdzić stronę www.fundacjasamotnamama.org !

córeczka mojej koleżanki Karolinka urodziła się z porażeniem mózgowym, hemiplegią prawostronną. Zbieramy fundusze na jej rehabilitacje jeśli możesz pomóc to będziemy Ci bardzo wdzięczni, prosimy o wpłatę 1 % z Twojego podatku - to Ciebie nic nie kosztuje a dla nas znaczy bardzo wiele.
KRS 0000037904
trzeba podac nr ewidencyjny imie nazwisko
czili :
14041 Kozłowska Karolina Żory
stronka do wglądu:
Fundacja Dzieciom "Zd

reklama
Do góry