reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy nie za niskie beta HCG?

Hej dziewczyny potrzebuje trochę wsparcia i kubła zimnej wody na głowę moje wyniki bety są nastepujace:
28.11- 28 mIU/ml owulacja była najprawdopodobniej 16-17.11 a OM 31.10

30.11- 72.5 mIU/ml piękny skok 150%

2.12 dzisiaj- 135.5 mIU/ml skok ok. 85%

Wiem,że w normie w sensie więcej jak 66% ale coś tak mało się wydaje,za mało ...co myślicie?

reklama
Po co tyle razy badać betę ? Wystarczy jeden przyrost . A później wizyta u ginekologa między 6 a 8 tyg . Nie potrzebne nerwy .
Z tego powodu,że lekarz nakazał,staramy się od dwóch lat,już byliśmy zapisani na IUI a tu taka niespodzianka ale lekarz kazał zbadać po 48 h i dzisiaj więc

Przyrost w normie aczkolwiek rzeczywiście mały. Ale jak na razie nie masz się czym stresować.

Z tego powodu,że lekarz nakazał,staramy się od dwóch lat,już byliśmy zapisani na IUI a tu taka niespodzianka ale lekarz kazał zbadać po 48 h i dzisiaj więc
a no to trochę inna sprawa ale i tak wydaje mi się że zbędna nerwówka . Tak naprawdę i tak dopiero za 2 tyg będzie wiadomo jak sprawy się potoczyły . Życzę powodzenia , mam nadzieję że tym razem będzie wszystko dobrze u was .

reklama
Do góry