reklama
olka11135
Fanka BB :)
Czy na tym screenie widać wyrostek płciowy? Jeśli tak to według was jaka płeć? (wtedy było 13+0) Z góry dzięki za odpowiedź. Wiem że nie jesteście lekarzami ale się trochę znacie....
Wydaje mi się, że nie widać.
Ale masz może, większe to które zaznaczyłam kółkiem?
Crazylalafresh
Moderator
Wydaje mi się, że nie widać.
Ale masz może, większe to które zaznaczyłam kółkiem?
Zobacz załącznik 1657308
Załączniki
olka11135
@Crazylalafresh no średnio jednak tutaj cokolwiek widać.
Ogólnie mam wrażenie, że jeżeli w ogóle to raczej wygląda na dziewczynkę, ale jakby próbował iść do góry więc jest duża szansa na zmianę w chłopca według mnie
Ogólnie mam wrażenie, że jeżeli w ogóle to raczej wygląda na dziewczynkę, ale jakby próbował iść do góry więc jest duża szansa na zmianę w chłopca według mnie
Crazylalafresh
Moderator
Dzięki 09.09 mam wizytę 16+0 to powinno być coś widać. Dam znać@Crazylalafresh no średnio jednak tutaj cokolwiek widać.
olka11135
Dzięki 09.09 mam wizytę 16+0 to powinno być coś widać. Dam znać
Tak mniej więcej w 16 już tworzą się narządy także nocnikowe zdjęcie powinno dokładnie pokazać co i jak
Crazylalafresh
Moderator
Zobaczymy czy pokaże, do tej pory ładnie pracuje na każdym usg więc raczej problemu nie będzieTak mniej więcej w 16 już tworzą się narządy także nocnikowe zdjęcie powinno dokładnie pokazać co i jak
reklama
olka11135
Zobaczymy czy pokaże, do tej pory ładnie pracuje na każdym usg więc raczej problemu nie będzie
Cały czas pamiętam Cię z naszych grudniówek 2023 i trzymam mocno kciuki
reklama
Crazylalafresh
Moderator
Nie dziękuję ja Ciebie też dobrze pamiętamCały czas pamiętam Cię z naszych grudniówek 2023 i trzymam mocno kciuki