Droznosc pol roku temu razem z laparoskopia.@Kurcia, a kiedy badalas droznosc. Bo one moga byc drozne wciaz. Ja tez mialam teraz badac a tu ups...wyszly 2 kreski. Amh masz piekne. Wiec policystycznosci nie masz. Moze sprobuj podrasowac jajeczka witaminami. Mowia, ze najlepszy suplement to ovarin. Mam, ale nie zdazyla sprawdzic jak dziala. U mnie pomogla suplementacja wit c1000, wit d3 2000 i femibion natal bo ma metylowany kwas foliowy a ja mam mutacje mhtfr. Na jajeczka tez dobrze dziala metformina. Dziala tez przeciwporonnie.
Jesli mialabym wybierac inseminacje a in vitro, to od raxu poszlabym na in vitro. Bo oszczedzasz pieniadze z inseminacji. A in vitro daje wieksza szanse na ciaze. Jak masz jeszcze mozliwosc finansowa, to zrob badania zarodkow, by podali te bez wad genetycznych. Na szkielku tez wychodza.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Amh niby dobre ale z kazda torbiela czynnosciowa jajniki coraz bardziej w kosc dostaja... suplementuje co moge. Kwas foliowy metylowany, koenzymy, witaminy.
Jedyne co mnie zastanawia to czy nie za szybko mnie odeslali na to invitro. Ale 3 lekarzy tak mowilo... bo tez nie moga mnie za dlugo stymulowac i dawac zastrzyki bo to wszystko pogarsza endomende...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom