reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Wikulaa a gdzie jedziesz na wakacje? Wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekać odpoczynku. ja nie wiem czy dostanę urlop ale jeśli tak to chcemy jakieś last minute :). A jak się nie uda to wsiadamy w auto i jedziemy przed siebie. Pomysłów mamy duzo tylko po prostu nie wiem czy w pracy dadzą mi urlop po takim zwolnieniu. Trzymajcie kciuki.
Wikulaa a Tobie życzę żebyś z tych wakacji wróciła z dzidziusiem w brzuchu. Z całego serca.

reklama
Ja niestety w tym roku nie polece nigdzie na egzotyczne wakaje.Raczej moj lekarz zabroni.Mojej siostrze zabronil w Bory jechac ,to co dopiero gdzies samolotem.Szkoda nie lubie polskiego morza i urlopu nigdy tu nie spedzam. Trzeba bedzie sie przemeczyc.

Wikulaa a gdzie jedziesz na wakacje? Wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekać odpoczynku. ja nie wiem czy dostanę urlop ale jeśli tak to chcemy jakieś last minute :). A jak się nie uda to wsiadamy w auto i jedziemy przed siebie. Pomysłów mamy duzo tylko po prostu nie wiem czy w pracy dadzą mi urlop po takim zwolnieniu. Trzymajcie kciuki.
Wikulaa a Tobie życzę żebyś z tych wakacji wróciła z dzidziusiem w brzuchu. Z całego serca.

Planujemy Chorwację, na dwa auta rezem ze znajomymi chcemy jechać, więc na pewno będzie fajnie:)) jedziemy w ciemno, nie rezerwujemy nic, liczymy na to, że na miejscu coś znajdziemy. Jeszcze w Chorwacji nie byliśmy, więc mamy dużo do oglądania:))
mam nadzieję, że dostaniech chociaż parę dni wolnego, a fajne last minute zawsze się znajdzie:))

Ja niestety w tym roku nie polece nigdzie na egzotyczne wakaje.Raczej moj lekarz zabroni.Mojej siostrze zabronil w Bory jechac ,to co dopiero gdzies samolotem.Szkoda nie lubie polskiego morza i urlopu nigdy tu nie spedzam. Trzeba bedzie sie przemeczyc.

Nie nastawiaj się tak pesymistycznie, w Polsce też może być fajnie, chociaż wiadomo z pogodą bywa różnie

allle wakacyjnie sie zrobiło :-)

ja w Chorawcji byłam 3 razy i szczerze POLECAM każdemu. fantastyczne widoki, klimat...i to za o wiele mniejsze pieniądze nież np we Włoszech czy Hiszpanii

moje plany co do wakacji jeszcze blizej nie sprcyzowane. jak skrzykniemu odpowiednią ekipę to moze Egipt, bo jeszcze nie byłam....w sumie to gdziekolwiek aby sie troche oderwać od pracy , codzienności,,,

Wlasnie chodzi najbarzdiej o te przekleta pogode.Nie musze miec upałów ale chociaz 20 pare stopni i bedeszowo.Ja mam juz swiata zwiedzone,wiec perspektywa siedzenia w jakims pensjonacie podczas opadow nie napała mnie optymizmem.Moze tym razem Miedzyzdroje..Jezdzilismy tam za naszych przedmalzenskich czasow...hu hu hu moze byc wesolo powspominac heheh.Kurcze zaczynam miec mdlosci.Niby jestem glodna,a jednoczesnie mnie mdli.Nie jest to przyjemne,oby minelo szybko.Pozdrawiam staraczki!!

Wlasnie chodzi najbarzdiej o te przekleta pogode.Nie musze miec upałów ale chociaz 20 pare stopni i bedeszowo.Ja mam juz swiata zwiedzone,wiec perspektywa siedzenia w jakims pensjonacie podczas opadow nie napała mnie optymizmem.Moze tym razem Miedzyzdroje..Jezdzilismy tam za naszych przedmalzenskich czasow...hu hu hu moze byc wesolo powspominac heheh.Kurcze zaczynam miec mdlosci.Niby jestem glodna,a jednoczesnie mnie mdli.Nie jest to przyjemne,oby minelo szybko.Pozdrawiam staraczki!!

Ja swego czasu często jeździłam nad polskie morze,ale w Międzyzdrojach nigdy nie była, aż dziwne, bo to w sumie taki popularny kurort:)) Nie pozostaje nic innego jak życzyć dobrej pogody:)) A mdłości kiedyś przejdą:))

będe w tym roku w Międzyzdrojach po raz pierwszy , bo jedziemy do Pobierowa ,a nie licząc ile razy płynełam przez Bałtyk to nad naszym morzem byłam tylko raz na wakacjach , teraz będzie drugi ,
jutro jade sprzątać nowe mieszkanie bo się przeprowadzamy w przyszłym tygodniu , chciałabym mieć to juz za sobą

reklama
Przeprowadzki to nie zazdroszczę, ale to uczucie potem, jak już jesteś w nowym mieszkanku jest super, ja bardzo lubię zmiany, w sumie urządzanie nowego miejsca też jest super:))

Do góry