reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej kobietki
U nas piękne słoneczko było cały dzień , a ja oczywiście musiałam mieć migrenę :( Trzyma mnie aż do teraz :(

Kochane trzymajcie za mnie &&&&&&&

Owulka dzisiaj lub jutro:-)choć na razie nie czuję żadnego bólu brzucha
Ojjj biedny ten mój mężuś będzie przez te najbliższe dni :-D
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę że jutro już piątek :-D

Antosia a co u Ciebie kochana ??? Cały tynk ze ścian odpadł ???
For U &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam kochane moooocno za Was wszystkie
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hello.
Dorcia to trzymamy kciuki. Ja wiem co to migrena. Mam ją średnio 2 razy w m-cu i wtedy cierpię niemiłosiernie. Muszę się od wszystkich odizolować i iść spać.
Elmo, Ewelin pewnie Wam przeszło przez myśl, że już Wasze życie nigdy nie będzie takie jak przedtem?? Ale zmieni się na lepsze. Wierzę, że Wam się uda.
Mamowcześniaka witaj i planuj z nami.

Ja już byłam na dobrej drodze ku odstawieniu małego, a przez jego chorobę mam znowu tyle mleka jakbym dopiero co po porodzie była. Po prostu NAWAŁ!!!. On nic nie chce jeść tylko moje mleko jestem już tym umęczona bo zamiast coraz mniej to wisi na (.)(.). Znowu pewnie się pożegnam @. Może to jakiś znak??? Hehe

Antosiu a Ty jak tam? cały czas na polu bitwy czy już stop do owulki? bo z tego co pamiętam to chciałaś zakończyć 2 dni przed owulką tak?
Dorcia dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Antosiu a Ty jak tam? cały czas na polu bitwy czy już stop do owulki? bo z tego co pamiętam to chciałaś zakończyć 2 dni przed owulką tak?
Dorcia dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie działania jeszcze dzisiaj a jutro stop:-D
Hej kobietki
U nas piękne słoneczko było cały dzień , a ja oczywiście musiałam mieć migrenę :( Trzyma mnie aż do teraz :(

Kochane trzymajcie za mnie &&&&&&&

Owulka dzisiaj lub jutro:-)choć na razie nie czuję żadnego bólu brzucha
Ojjj biedny ten mój mężuś będzie przez te najbliższe dni :-D
Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę że jutro już piątek :-D

Antosia a co u Ciebie kochana ??? Cały tynk ze ścian odpadł ???
For U &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Trzymam kochane moooocno za Was wszystkie
&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&

Tynk dzisiaj całkiem poleci:-D Biedni sąsiedzi:-D
Trzymam za Ciebie bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc kochane dziewczynki.ja tak bardzo chcialabym synka,moze dlatego ze to wlasnie synka stracilam w 20-tym tyg.ciazy.teraz od 8-miu m-cy probujemy znowu,narazie bezskutecznie.wiem ze nie ma 100-procentowej metody zaplanowania plci ale ostatnio zdolowal mnie strasznie ten caly"chinski kalendarz'ktory pokazuje mi praktycznie same dziewczynki na ten rok i nastepny takze chcialam sie was spytac czy wam to sie sprawdzil ten kalendarz?a moze sa tu jakies 30-latki ktore wlasnie urodzily synka a kalendarz przepowiadal dziewczynke?prosze pocieszcie bo czuje sie z gory zdegradowana przez ten glupi kalendarz:-:)-(

Witam z rana. Teskniłyscie? Napewno tak :tak:
Oh slonce swieci to czlowiek od razu usmiechniety z rana! Super, byle do 15tej i weeeeekend!!!!

Ewelin
umówiłam sie do gina za 2 tygodnie. Jak dzis Twoje samopoczucie? Ja wczoraj wyplakalam sie kolezance i od razu mi dzis lzej ;-)
Krystianmartin jak tam molestujesz juz meza? ;-)
Antosia?????????????????? Czyli stop? Kurde to ja juz czekam na Twoje testowanie!!! &&&&&&&&&
Monisia witaj. To chyba jestesmy w tym samym wieku bo ja tez na caly ten rok mam w kalendarzu chinskim same dziewczynki :tak: Ja planowalam synka. Gdyby kalendarz chinski byl kluczem do sukcesu byloby to zbyt proste. Niestety trzeba sie o wiele barzdiej natrudzic. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, wspolczuje. Dolacz do nas!

Kciuki za wszystkich &&&&&& &&&&&&
Milego slonecznego dnia dziewczynki.

Witam Was z rana ;-) U mnie pogoda super i ja mam jakoś więcej energii
Nadrobię zaległości i postaram się jeszcze dzisiaj coś napisać. No i tak z ciekawości zapytam która z Was pokusiła się na wróżę bo chyba przegapiłam ;-)
Monisia mnie chiński wyszedł 50/50:-D Teraz nie brałam go pod uwagę. Przykro mi z powodu straty ciąży :-(20 tydzień to już zaawansowana ciąża.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry