reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria GRATULACJE!!!!!! :-) WOW!!!! :-)
Ale super! Ale sie dzieje ;-)

A więc Daria jednak dobrze Ci radziłam zebys jeszcze raz zrobila test. Owulke musialas miec pozno, wiec ciaza z tych szalenstw na urlopie ;)

Ostatnia edycja:
elmo to zaplodnienie bylo prawdopodobnie w owulacje albo po to na bank bedzie drugi chlopak po jedno nie musze juz ciuchow sprzedawac;p

jeszcze raz spojrzalam na kalendarz i seks napewno byl 24 i 25 maj

Daria życzę Ci córeczki i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&. Daj też znać czy będziesz sobie wróżyć:tak:. Ja troszkę się boję wróżyć, ale kto wie, może się kiedyś skuszę:-)

reklama
Daria GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!!!!!! Nie zakładaj, że od razu chłopak, a jak będzie to przynajmniej chłopaki się dogadają, a panienkę już masz. Także każda opcja jest ekstra.
Cieszę się, że tyle z Was jest w ciąży. A jak jeszcze będzie upragniona płeć to już się nie mogę doczekać moich starań. Obym tylko sama nie została na placu boju, bo jak ja zacznę to Wy już pewnie będziecie mieć swoje maluchy przy sobie:-)

Do góry