Sofi
Zaangażowana w BB
dido czytając wcześniejsze posty, to tak jakbym Cię znała:-) Gratulacje -śliczna córcia, marzenie kilku nowych dziewczyn na forum, w tym i moje Jak jest udany efekt strań to widać, że warto się pomęczyć -dieta, itd.... niektórym udaje się przy mniejszym wysiłku, ale tu chyba też chodzi o szczęście, więc w moim przypadku ja muszę się dostosować w 100%, bo w moim życiu ze szczęsciem jest tak sobie
Ewelin szybko to sprawdziłaś...ja myślałam, że trzeba będzie czekać kilka dni na odpowiedź. Ja też poźniej to sprawdzę. Mi kalendarz chiński sprwdził się w obu przypadkach, nie wiem jak fazy księżyca, a Jonas nie -bo wykupiłam sobie dostęp planując drugie dziecko i powinnam mieć dziewczynkę... Testujcie dzieczyny te mierniki i piszcie, ja pewnie za jakiś czas też zakupię.
Ewelin szybko to sprawdziłaś...ja myślałam, że trzeba będzie czekać kilka dni na odpowiedź. Ja też poźniej to sprawdzę. Mi kalendarz chiński sprwdził się w obu przypadkach, nie wiem jak fazy księżyca, a Jonas nie -bo wykupiłam sobie dostęp planując drugie dziecko i powinnam mieć dziewczynkę... Testujcie dzieczyny te mierniki i piszcie, ja pewnie za jakiś czas też zakupię.