reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kasiu, hehehe z tym mydłem :-D

Macy
, no właśnie po to potrzebuję papierek :-D

Tasha
, szok jak Ci Sonia śpi w nocy, ależ Ci się złote dziecko przytrafiło! Kaja w nocy cycuje co 3-4h :-)

nullka, ale w czwartek sprawdzą już przezierność? ...bo to najwyższa pora już, wypatruj nuba :-)

Andziak, to był specjalistyczny ośrodek, mają nawet przedszkole dla dzieci autystycznych, diagnoza Krzysia była pod kątem autyzmu i Zespołu Aspergera, trwała 1,5h, zadawali masę pytań, obserwowali jak się Krzysiu bawi, prosili go o różne rzeczy (np. pokazali obrazek płaczącego dziecka i pytali co robi dzidzia), masę testów zrobili. Trzymam mocno kciuki za szybki i prawie bezbolesny poród.

Mama, dzięki kochana! :-* Uwielbiam takie babskie spotkania i strasznie mi ich brakuje ...ale kiedyś sobie to odbiję z nawiązką :-)

Magda, oj też czasem miewam takie dni, oby jutrzejszy przyniósł więcej spokoju.

Koliber
, dobrze, jakby franca poczekała jeszcze ze 2 dni bo zalecane jest minimum 12 dni FL.

Żeby nie było za kolorowo to wczoraj odwiedziła mnie siostra z dziećmi a tej nocy i przez cały dzień synek jej miał objawy jelitówki ...mam nadzieję, że nie przegnę prosząc Was o kolejne kciuki :-D

Andziak kochana z naszymi kciukami, to nawet nie zauważysz jak już urodzisz:szok: Zawsze, jak zerkałam na Twój suwaczek, to sobie myślałam "gdzie mi tam do Ciebie....jeszcze tyle czasuuuu". Teraz zerkam i zaczyna do mnie docierać, że po Tobie i Miss jestem następna w kolejce:eek: Kurka czas zasuwa, a ja kompletnie nie przygotowana z niczym:confused2:

Piraniu
dzięki kochana, a kciuków Ci u nas dostatek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bierz ile chcesz, a jak mało, to daj znać:-) Oby się nic nie wykluło. Trzymajcie się zdrowo!

Kate masz rację....czasem są takie dni. A co u Ciebie? Pewnie jak zwykle w biegu;-)

Koli skoro mówisz, że @ nadchodzi, to kciuki moje na kolejny cykl już masz...ale, ale.....póki jej nie ma, to łap trochę jeszcze na ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Dobrywieczor ;-)

Daria witaj po długiej nieobecności. Oczywiście czekamy na zdjęcia z chrztu Colina :-)

Ann kciuki za II kreseczki &&&&&

Koliber w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&
ja tez liczę na to ze tym razem ujrze II kreski na teście ciazowym ;-)

Andziak napewno wszystko bedzie dobrze. Musisz tylko mocno w to uwierzyć. A dopiero co pisałas ze jesteś w ciąży. Ale ten czas szybko leci.

Piranha normalnie cieszę sie razem z tobą tymi dobrymi wiesciami.
A jak rodzina zareagowała na wyniki Krzysia?

Pirania a jaka nazwe ma ten osrodek sinapsis?szybko u was to poszło.mi juz w rejestracji powiedziano ze minimum 3 wiźyty źeby cos stwierdzic.ale ja nie byłam w specjalistycznym ośrodku.kciuki za maluchy aby zdrowe były.u nas kuba nadal kaszłe a dzis filip coś niewyrazny chodzi. Nie wyobrazam sobie jego choroby i porodu. Kto z nim lekcje ponadrabia

Ostatnia edycja:
Pirania ;) ty już wiesz, ja wiedziałam...hihi Super że po badaniach tak dobre wieści możesz przekazać szanownym "życzliwym" ;-)
Zdrówka, choróbska, wirusy AAAAA KYYYYSZZZZ!!! ;)
Nullka to ja leję po drugim pośladku Ty niegrzeczna!!! Proszę więcej tak nie znikać!!!
usg połówkowe mam w czwartek :)
Andziak haha dobrze Ci Magda napisała, z naszymi kciukami nie zauważysz że już po porodzie haha powodzenia :)
Magda a to Ci (.)(.) dowcipne:eek::-p

dobra...bo się zasiedziałam...
Rybcia nakarmiona, fika aż miło ;) ale dowcipniś...jak rękę przyłożymy to cichoszaaaaa:-D

Truskawko u nas synuś też cwaniaczek....Jak tak, to piruety wywija, ze aż mi brzuch na boki chodzi, ale jak tylko tatuś rękę położy, to grzeczniutki, że hoho:happy: A z tymi (.)(.), to na razie fajnie, że mnie nie ciągną do ziemi, ale boje się, co będzie po porodzie....Jak wystrzelą z kopyta, to się z ziemi nie podniosę:szok::-D

Marzycielko no właśnie...też jestem ciekawa jak rodzinka Piranii zareagowała na wyniki:cool:

Oj na taki porod to ja nie licze ze nie zauwaze. Chyba ze odrazu zemdleje.A moja kuzynka to miala porody najdłuzszy trwal 2godź najkrotszy 15 min.Po badaniu zaczęła plamic. Jak ja tydzien temu. Nie miala skurczy wogołe.ale pojechala na IP.Tam ja zaczela badac połozna. W trakcie badania odeszły wody. Po 15 min corka była na swiecie. Nawet lekarz nie zdarzył prźyjsc.

reklama
Andzia, to tak, jak moja kumpela. Rodziła 2 dziecko. Skurczy dostała nagle, po 15 minutach już jechała do szpitala, a kiedy wysiadła z auta, to położyła się na chodniku i powiedziała mężowi, że dalej nie idzie, bo już rodzi....Zdążyli ją zwieźć do środka na wózku, a po kolejnych 15 minutach synuś był na świecie. Wszystko trwało może 45 minut:-p

Do góry