Kasiu, hehehe z tym mydłem
Macy, no właśnie po to potrzebuję papierek
Tasha, szok jak Ci Sonia śpi w nocy, ależ Ci się złote dziecko przytrafiło! Kaja w nocy cycuje co 3-4h :-)
nullka, ale w czwartek sprawdzą już przezierność? ...bo to najwyższa pora już, wypatruj nuba :-)
Andziak, to był specjalistyczny ośrodek, mają nawet przedszkole dla dzieci autystycznych, diagnoza Krzysia była pod kątem autyzmu i Zespołu Aspergera, trwała 1,5h, zadawali masę pytań, obserwowali jak się Krzysiu bawi, prosili go o różne rzeczy (np. pokazali obrazek płaczącego dziecka i pytali co robi dzidzia), masę testów zrobili. Trzymam mocno kciuki za szybki i prawie bezbolesny poród.
Mama, dzięki kochana! :-* Uwielbiam takie babskie spotkania i strasznie mi ich brakuje ...ale kiedyś sobie to odbiję z nawiązką :-)
Magda, oj też czasem miewam takie dni, oby jutrzejszy przyniósł więcej spokoju.
Koliber, dobrze, jakby franca poczekała jeszcze ze 2 dni bo zalecane jest minimum 12 dni FL.
Żeby nie było za kolorowo to wczoraj odwiedziła mnie siostra z dziećmi a tej nocy i przez cały dzień synek jej miał objawy jelitówki ...mam nadzieję, że nie przegnę prosząc Was o kolejne kciuki