reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laski ;-)

pewnie wiekszosc z was juz spi.

ja zrobilam reszte porzadkow, tak jak zaplanowalam i dopiero moge cos skrobnac :tak:

Ann ja stosuje tylko wit.C 1000mg, zurawine 2 lub 3x dziennie ( na mojej pisze 252mg, from 50:1 concentrate, equivalent to 12600mg fresh cranberries) i Sylk. to chyba tyle z zakwaszaczy.
po wczorajszych przytulankach bardzo szybko udalo mi sie obnizyc pH. zaaplikowalam tylko Sylk przed i po i jak rano sprawdzilam to nadal bylo niskie :szok:

ale przy wczesniejszych przytulankach caly nastepny dzien sie meczylam zeby obnizyc. nie wiem wiec od czego to zalezy. a ty jak myslisz Piranha?

przeczytalam ze jednak masz kilka babelek ktore moga wskazywac bostonke. kurcze a juz myslalam ze wam sie udalo ochronic przed ta choroba :-(
Piranha a to napewno to? moze jeszcze jest nadzieja ze to cos innego. trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Truskafffka zazdroszcze tego murzynka :-D

reklama
Ja po ciężkiej nocy kuba miał szczekający kaszel. Teraz zachrypnięty.No i skurcze tez dokuczaja. Musze iść na badanie krwi i moczu. I 29 do lekarza. Mam nadzieje ze dotrwam i ze mnie nie ruszy po badaniu na same święta . Tylko dokulam sie do 4.

183921_513225895355410_1842672735_n.jpg

Dzień Dobry Porannie:))))
Dziewczyny ale u nas mgła....wszystko spowite jest "białym mlekiem":)
ja dośc pożno poszłam spac ale wyspałam sie:))

Andziak
niestety nie jestesmy wstanie przewidziec kiedy poród sie zacznie i kiedy malenstwo zechce "wyjść"
3mam kciuki aby szybciutKo poszło:)))

Piranho
Nie wiem czy doczytałas...Bo zapytałas mnie ile lat ma syn sasiadki...ma ponad 3 lata (w czesrwu skonczyl 3).

Mama
Kawkujemy?
The_BIG_Blue_Smile_128.png

Ja dzis na szybko bo musze rosól wstawiać...Zaprosilismy dzis na obiad brata mojego męża i przyjedzie moja siostra z dziecmi

Milego Dnia dziewczynki:)))))

dzieńńńńń dobry:))
mglisty ,że ja pierdziu :-D

Czarodziejka
ba---> kawkujemy ..własnie mi mąż zrobił i możemy siorbać :))
przyjemnej gościny ;))

Pirania
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,żeby to nie Bostonka!!!!!

Ann,Pirania
samopoczucie juz oki:)
mąż mi wczoraj kurtkę wylicytował na zimę to od razu uśmiech:-)

Andziak
obyś urodziła w terminie ..

pozdrawiam i ściskam na płasko :))

Dzien dobry

.....ja tez wpadam z
c060.gif
i dosiadam sie do was

Andziak ja nie mialam naprawde nic zlego na mysli, piszac mojego posta. Nadal jestem przekonana, ze kiedys dawno temu bylo lepiej. Brak dostepu do specjalistow i lekarzy a mimo wszsytko ludzie mniej chorowali i mniej chorob im wmawiano. Dzis z kazda jedna pierdulka pedzi sie do lekarza, a lekarz jak to lekarz ....przepisuje prochy i wymysla diagnozy ( wiekszosc za metodzie prob i bledow).
Mam nadzieje ze na mnie nie jestes zla, buziak

Mama i Czarodziejka mgla u was??? No to macie suuuuper. U nas mgla byla wczoraj, jadac na basen to ja nic nie widzialam. Pewnie gdybym to ja prowadzila zaprzeg to ....konie by staly

Agagsm no i co ja mam tobie zyczyc??? Zdrowka dla Miski.....i milej tony prasowania:-), czy moze jeszcze kilka dni aby Miska posiedziala w domku i mama wyprasuje???? Sama wybieraj..

Milego dnia dziewczynki

Marzycielka , &&& za działania i ładne ph , czemu masz znikające suwaczki ?
Kinga , Agagsm , ciekawe te wsze wykresy , czekam zatem cierpliwie na wieści co tam sie kluje u Was :)

Pirania , spóżnione ale najserdeczniejsze życzenia Ci składam :)
Jeśli to 12-13dc to może jest szansa że w środę już coś podpatrzymy z ginem :)

Wizyta środa ok 9 rano , trzymajcie kciuki żeby ok było.

Może i tak kasiu ale to zalezy jakie choroby. Bo tu piszemy o psychice. A to bardzo skomplikowane. Wiele takich dzieći bez zadnej pomocy konczyło z powazna depresja. Siegalo po alkohol. Bo nikt nie chcialby byc odrzudkiem . Oni nie rozumieja naszego swiata. Nikt by nie chcial tak sie czuc. A jeszcze to inne zaćhowanie a normalny wyglad utrudniał.

czec dziewczynki :-)

ja juz tez od 7 nie spie, bo moj maly stwierdzil ze to juz czas do wstania :-D

Czarna no znikaja czasami te moje suwaczki, bo jak laptop jest zajety to pisze do was z tel. ;-)

Natusiu super ze maly czuje sie lepiej i mieliscie spokojna nocke :happy: a kiedy dasz juz malego do przedszkola?

Czarodziejko ogladal pogode w PL i faktycznie obtoczyla was ta mgla z kazdej strony. ale podobno pozniej ma byc juz lepiej ;-)

Natusia pewnie masz racje, ze to zasluga diety :tak:

To ja tez wam zycze rodzinnej niedzieli :-)

reklama
cześć babeczki!!!
witam się po dłuższej przerwie, ale mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie;-)

Pirania - co tam kochana u Ciebie??? doczytałam, że podejrzewasz bostonkę:-(, a co z dzieciaczkami??? a...i wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji urodzinek, spełnienia wszystkich marzeń i rozwiązania wszystkich kłopotów, tych mniejszych i tych większych

Patrysiak - oj powinnaś w doopkę od nas dostać!!!:-D tak długo się nie odzywałaś, że naprawdę różne myśli mi przychodziły do głowy...ale super, że wszystko oki, Ewelinka jest prześliczna:-)

Mama - serdeczne gratki kredytu na dobrych warunkach!!! no, idziesz do przodu jak Katrina:-D, zazdroszczę odwagi, podziwiam i życzę ogromnego sukcesu:tak:; tyle razy przychodziło mi do głowy, żeby stworzyć coś własnego, ale ja cykor jestem, chyba, że życie mnie zmusi jak będą nauczycieli zwalniać;-)

Magda - żyjesz??? kochana nic Ci niestety nie poradzę na to rozejście:-(, jedynie to, że abolutnie nie wolno Ci nic dźwigać, trzymaj się kochana, już niedługo:tak:

Natusia - a jak tam słońce u Ciebie??? kroi się fasolka???:-)

Macy - podaj grabę, ja też nauczycielka;-)i też czytając posty Andziak za głowę się łapałam, że jeszcze można spotkać takich nauczycieli ignorantów:-(

Kasia - co tam u Ciebie kochana??? jak w pracy, co u córci???; mam nadzieję, że się nie pogniewasz na mnie, ale odnoszę wrażenie, że odkąd poszłaś do pracy twoje posty są smutniejsze, nie ma w nich tyle pozytywnej energii co kiedyś:-(, to przez pracę???

pozdrawiam wszystkie forumowiczki i życzę wspaniałego dnia!!!
i słoneczka!!!

Do góry