reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u Kingi i Agi ciekawe wykresy ale cos kolezanki nie chca sie pochwalic
biggrin.gif
ja narazie nie mam się czym chwalić.

Pozdrawiam Was

reklama
hejka

leniwa sobota to jest to co tygryski lubią najbardziej :cool2::-p korzystam i byczę się, murzynek dochodzi w piecu (ciacho rzecz jasna hahaha) i paaachnie...

Magda spokojna Twoja rozczochrana jeszcze mnie zobaczysz w wersji narzekacza:-D
no i dziękuję za oskara, będzie stał na półce i lśnił hihi
Mama Ty ranny ptaszku, ja o tej porze-kiedy pisałaś na bb- z boku na bok się przerzucałam :-D
Aga witaj wśród żywych, a dla męża brawa, spisał się wzorowo ;)
Dla Miśki zdrówka
Macy ujć, zdrówka

Miłego weekendowania ;)

Puk Puk...
Nażarłam sie jak smoooook!!!
przejedzenie.jpg

Sushi które mialam zrobić wczoraj, zrobiłam dziś...najedlismy sie gigantycznie z małzem!!!!
teraz umieram....

A Wy lalski czytam ze polewacie naleweczKi....
:))))))

co do słodkich trunków lubię:
222-272-large.jpg

Oraz śliwowice mojej mamci:))))) sieka ze hej...:)
z drinków martini i mojito..ło takie
mojito.jpg

witam weekendowo:)

Marzycielka
ooo to super,ze ph niskie- co stosujesz na jego niskie utrzymanie?

Mama
I jak humor? Mam nadzieje,ze duzo lepiej

Aga
Ja za nim zaszlam w ciaze to jak tylko mi się ciotka spóźniała to już doszukiwałam się objawow ciazowych a jak faktycznie bylam to tylko mnie ciutke cycki pobolewaly i co najgorsze mialam chcice na reds’a, wiec po 3 dniach jak się @ spóźniała mówiłam sobie, ze znowu się cos zawirowalo bo zawsze wszyscy mowia,ze odrzuca od kawy, alkoholu a mnie odwrotnie, wiec wiesz jeszcze mozesz sie zdziwic

Czarodziejka
Szacun za samodzielne zrobienie sushi:szok:

Mi chyba sie w tym mies wydłuży cykl bo myslalam, ze bedzie jutro jakas owu a tu ani widu ani slychu? takze raczej z przedwczorajszego przytulania dzieci nie bedzie :/em chce jeszcze dzis doladowac do pieca ale nie jestem pewna:D ph sztucznie utrzymane w okolicach 5

skorygowalam moj wykres i mniej wiecej wygladalby tak:
6 października 2012 - 28dni.pl

Dziewczyny po jakim czasie Wasze cialo reaguje na tabletki zurawinowe, i cytrynian wapnia? znaczy po jakim czasie po zazywaniu mozna spodziewac sie obnizenia ph?
i jeszcze jedno ile mg zurawiny powinny miec preparat zurawinowy? z gory wielkie dzieki za odpowiedz:)

hej

pierogatko moja Zu też od miesiąca ma katar, u nas to jakaś infekcja, poza tym wszystko ok, a ząbkowanie przynajmniej u nas zaognia jeszcze dodatkowo. Zu ma już 5 ząbków i wychodzi jej szósty.
My też dalej cycamy, a ja planuje wrocic do pracy niedługo, tak na 6-7 godzin, mam nadzieję, że będzie ok

Patrysiak moja córcia też tak spała, jak usnęła to budziła się co kilkanaście minut a jak latałam do niej z cyckiem na wierzchu aż usnęła twardo.. męczące to było

Buziaki

Mama, jak tam samopoczucie? A z dodatkową belką na ramieniu zrzucę więcej kalorii :-D

Marzycielka
, trzymam mocno kciuki, liczę na wysyp fotek z plusikami! :-)

Aga, liczę, że Ty lada chwila pochwalisz się taką fotką :-)

Andziak
, zgadzam się, że to właśnie lepiej iż obecnie więcej wiemy o tego rodzaju zaburzeniach. Wcześniej zapewne zarzucono dzieciom, że są niegrzeczne a rodzicom, że źle wychowują dzieci a przecież ani jedno ani drugie nie było winne. Ponadto dzięki tej wiedzy można wprowadzić odpowiednią terapię, która może pomóc we właściwym rozwoju dziecka a nawet wyleczyć z autyzmu, im wcześniej rozpoczęta taka terapia tym lepiej dla dziecka.

Natusia, oby jutro wysypka zaczęła zanikać. A ja chyba jednak zaraziłam się bostonką, zobaczę czy jutro będzie pogorszenie czy po prawa ale mam już kilka bolących pęcherzyków i ranek :-(

Ann, należy łykać tabletki, które zawierają ekwiwalent 1500-1000 mg owoców żurawiny.

monico, a kiedy jej przeszło bo Kaja ma tak samo? :-)

reklama
Do góry