reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
melduję się i ja :)

Magda haha wiem co to za zazdrość, często tak ludziskom różnych rzeczy zazdroszczę..np tego kominka naszej Czarodziejce :p
wiesz kurka...ty masz teraz w ciąży ciężko...ale i tak super dajesz radę, wiec bądź z siebie dumna :)
u mnie na razie spokój, ale i ja będę narzekać że mi ciężko, że porodu sie boję, że z boku na bok w nocy sie nie mogę przewrócić :p
a tak poważnie, jest dobrze, Rybcia rośnie, więc nie ma co narzekać ;) a jak pomyślę ile osób by chciało być na moim miejscu to tym bardziej mi się pyszczek na narzekanie zamyka ;)
Ann super podejście, ślę fluidki i kciuki zaciskam!!! :D
Mama hahaha ja jak raz wyszłam tak rano, bez telefonu i nie wracałam...to mnie chłopina po wsi szukał (akurat z domu pracował tego dnia)
znaczy...mnie...by nie szukał, ale jako że jestem nosicielem jego drugiego maluszka...to latał i szukał:-D
Patrysia bestyjko, pięknie ogarniasz swoich trzech muszkieterów :D
Pierogatka urabiaj urabiaj mężula...będzie się działo:cool2:

Macy
częstuję ,częstuję ---> jak najbardziej ;))
a Domi w nocy oki,rano oki a o 10.30 dostałam z przedszkola tel.że ma 38 i Go odebrałam ...poszedł spać od razu ..pospał 1,5 h wstał i lata jakby nigdy nic ..
także ogólnie oki:)
dziękuję ,że pytasz;))
za to masz 2 kawałki ciasta i dorzucę ubitej śmietany:-D

bo wiesz:
ananas wyszedł z puszki ..............
yyyy-->a za co siedział??
śmietanę ubił
hahahhaaaa:-D......:sorry2:

polecam sie jak produkty z Biedronki ;))))

Patrysia*

dhl już zmierza w Twą stronę :))

Pirania
:szok:????????????????????????

Truskaffcia
super,że Mistrzunio dobrze się ma po szczepieniu ;))
mówisz ,że płodziciel Cię szukał :-D

siadamy do obiadku ---> rybka wyszła pyyszna ..
a potem kawa i ciacho ;))

która chętna proszę się wbijać na kanapę ;)))

Ja wczoraj miałam ciezki dzien.Co chwila twardy brzuch i bolesne juz te skurcze. Daja znac co mnie czeka.i wydaje mi sie ze brzuch sie obnizył. Co do zazdrosci. Ja zazdroszcze wam tych coreczek. Chciałoby sie miec chociaz jedna z czwórki dźieci. Dziekuje w imieniu Bartka.talent ma ale coś za coś eh. Ja musze chłopaków do lekcji zagonic. A maja tego trochę szczególnie filip.bo jutro mama szykuje imienińy a w niedziele bedzie miala gosci. W poniedzialek Kuba ma pasowanie i poradnia. Wtorek zebranie w szkole w sprawie Bartka.środa do fryzjera się umówiłam bo odrosty maja 10 cm. I to drzewo genealogiczne na czwartek.

Ostatnia edycja:
Mama, ja za bitą śmietanę dziękuję, bo dbam o linię. :-D Ale ciasto wcisnę na poczekaniu. ;-) Dziękować. Dobrze, że z Domim ok.
Andziak, Ty się nic nie bój. Pójdzie gładko. Przecież już Twoi synowie drogę utorowali. ;-)

Macy
hahahaaa..ja tez dbam ...zjadłam obiad ,dopchałam ciachem i teraz czas wskoczyć w hula:-D
przez niecałe 3 m-ce zjechałam z 65,5 na 61 i chciałabym to utrzymać ...ba..chciałabym doczekac promocji hahahahaaaa i zobaczyć na wadze 59,9:-D

Andziak
dasz radę --> weszło to i wyjść musi ..a jak się zacznie to będziesz chciała ,żeby się szybko skończyło---> dasz z siebie wszystko i utulisz Jędrka :)

reklama
Jakoś tak trafiłam zawsze źe bez znieczulenia rodzilam bo za późno już było. Wiec bez bólu sie napewno nie obejdzie... Ale cóz oby bez komplikacji. I chciałabym po 3. Teraz nie mam czasu ani sił.

Do góry