reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczynki :-)

chyba dzisiaj mily dzien sie zapowiada, maly przespal cala noc, bez ataku kaszlu :tak:

siedzimy w domku i patrzymy jaka brzydka pogoda za oknem :-D
no niestety takie mamy uroki jesieni ;-)

Magda, Natusia a jak wasze dzieci?

Andziak piekne rysunki, zdolnego masz synka :tak:
widzialam zdjecia wczoraj ale juz nie mialam sily pisac bo meczylam sie z bolem glowy i zeba

Piranha a jak twoje skarby? jak minela nocka?

Patrysiu to udanej imprey urodzinowej dla synka zycze :-)

Milego dzionka :-)

reklama
Jesteśmy w domku :)nie było tak źle bo dzieci grzeczne :)Alanek rączkę ładnie daje a Domiś ładnie prosto do auta szedł tyle że Marcelek z fotelikiem waży :D ale daliśmy radę spokojnie bo i daleko do auta nie mamy ;)

MARZYCIELKA to super że nocka przespana bez ataku kaszlu :))

hej bbabeczki
Kate mała rozstanie zniosła w miarę oki...ja idę na 5h więc to nie jest jakaś tragedia
cycamy się na całego bo mała nic nie je więc katar od nabiału raczej nie jest
bardziej jak Magdapisała od zębów bo jej wyłarzą
spanie masakra 2x po pół godzinki
tfu tfu teraz śpi 31min już :-D:-D:-D:-D a ja popijam kawkę ....mniam mniam i wcinam bakalie
k...wa mać już ją słyszę normalnie jak w zegarku
co z moją kawką :oo::oo::oo::oo:

kate kiedy staranka hmmm ja to już bym chciała ale muszę chłopa urobić i mieszkanie na większe zmienić

Jestem jestem...wybaczcie ze dopiero teraz ale od rana miala sajgonos..
No ale na kawkę kazda pora dobra (w ciagu dnia oczywiscie):tak:
kawa_002.jpg

Odstawiłam Macieja do szkoły i z Maksiem na jedzeniowe zakupy...dziś piatek zatem małż zazyczył sobie Sushi..
podjechal po skladniki. Pozniej lece do sasiadki na kawkę bo sie umowilysmy:)

No i tyle u nas...

Miłego dnia laski...

Czarodziejka
powitac ;))
ja dzis rybkę w klasycznym cieście naleśnikowym robię+ kapusta kiszona+ ziemniory :))

ciasto czekoladowe już dochodzi w piecu ..pachnie ,że ja pierdziu :szok:hahahahaaa

pranie zaraz rozwieszam ..
Zu juz odebrana ,Domiś czuje sie lepiej:)

Pierogatka
hahahaha---> &&&&&&&&&&&&&&& za jak najdłuższą drzemkę :):)

Patrysia*
humorek juz oki??

reklama
Do góry