reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczynki

Piranha
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
008.GIF

reklama
mama przepraszam, witaj slonce!!!!

Ja tylko wpadlam na mala chwileczke i dlatego napisalam tak szybko do was wszystkich...czesc dziewczynki....kurcze ale dalam, az :wściekła/y:jestem wsciekla na siebie. Mam nadzieje ze grzechy zostana odpuszczone a kara przejdzie bokiem:-D

Jestem:)
Dołączam do dietujących....d
ziś u sąsiadki nazarlam się pączków!!!!
Myslalam ze nasze dzieci sie pobawia tym czasem jej synek nawet na chwile nie odszedł ode mnie...
O tyle jest to uciązliwe ze pyta o to samo po 100 razy ..na poczatku mu się coś tłumaczy- on niby rozumie a za sekunde znowu to samo pytanie...naprawde ze 40 razy o to samo mnie zapytał..poza tym powtarza to co uslyszy od doroslych...tak szczerze to nie spotkalam sie jeszcze z takim dzieckiem...mowie do sasiadki: czesc Kasia...a jej synek czesc kasia i tak 10 razy...
Sasiadka mowi ze sie martwi takim jego zachowaniem....Ja nie wiem czy to "normalne" moje dzieci takie nie były....być moze to kwestia tego ze wychowuje sie wsrod doroslych osob i ma maly kontakt z dziecmi...nie wiem.
Poza tym jest nieco agresywny i szarpie mojego maksia...

Sasiadka ma tez coreczkę...Taka jest słodziutka i Kochana...ma 7 miesiecy...

Mama
Widze dzis Ty Kulinarnie zaszalałas:))))))

Truskaffko
Powiem ci ze kiedys nie mialam takiej fazy na Kominek jak teraz...ale najbardziej uwielbiam jak za oknem leje deszcz czy pada snieg a kominek iskrzy:))))) ma to swoj urok:)

Andziak
ja przed porodem mialam takie bóle o jakich piszesz...byly boelsne i pojawily sie jakies 3 tyg przed porodem ale jak juz nadzeszla godzina "0" to poszlo jak z płatka...expresowo i bez znieczulenia:))))
Powodzenia

Kasia
spokooo..
kara poszła bokiem ;))) bierz ciasto i odsapnij ;)

Tomi poszedł z dz.i Bono na spacer to szybko podłogę w domku umyłam --->okna pootwierane i juz prawie wyschło..

Czarodziejka
a wiesz to za moje 3 dni pracy ,kiedy to obiady robię na szybko:))

czyli umęczyłas się wizytą ??;/

Ostatnia edycja:
hehehehhe
mama pewnie ze biore ciachoooo....hmmmm a jakie pyszne,
Czarodziejka ty tez na diecie dzis paczkowej???
ja tez...dzis bylo duze ciacho z kremem, no a teraz ciacho od mamy, bomba kaloryczna jest wskazana:-)

Piranha Wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen...

mama widze,a raczej czytam,ze przygotowania do wlasnej dzialalnosci ida pelna para, swietnie ciesze sie bardzo...

maluchy przesliczne,takie malce do schrupania...

Czarna Gratuluje,spokojnego ciazowania...

iniewiem co jeszcze mialam napisac...

Czarodziejka
a wiesz to za moje 3 dni pracy ,kiedy to obiady robię na szybko:))

czyli umęczyłas się wizytą ??;/

mama
moze sie nie umęczyłam ale nie porozmawialam tak z sasiadka jak chcialam....
specyficzny ten jej synek...no ale moze po prostu niektóre dzieci tak mają...moze to jego sposob zwrocenia na siebie uwagi...

Co do moich dzieci...postwnowilam Maciusia zapisac na dodatkowe zajecia poza szkolne: na Metode Dennisona (aktywujące dwie polkule mozgowe) oraz na Gline...czyli wyrabianie z gliny roznych rzeczy:))))
Jak ma sie nudzic w domu to niech sie dziecko rozwija...Oczywiscie zajecia są platne ale o tyle dobrze ze odbywaja sie w szkole po zajeciach!!!

reklama
Marzycielka
zgadza się :))

Martika
witaj kochana i dziekuję :))
dajesz radę :sorry2:
brakuje Ciebie ....
ukochaj dziewczynki :*

Czarodziejka
fajnie ;))
moja Zu chodzi na dodatkowy angielski 2 razy w tyg.,ale też po szkole ...pan przyjeżdża do szkoły..też płatne --> 100zł na m-ąc
i w poniedziałek po lekcjach przyjeżdża autobus z centrum tenisowego i zabiera dzieci na tenis--> 75 zł za m-ąc..
teraz wiecej będzie padać i wiać to niech sie wyszaleje pod dachem na tenisie :)

Do góry