hej dziewczyny nadszedł ten wymarzony od 6 miesięcy moment...otóż w czwartek odbyły się starania o dziecko. teraz pozostaje czekać. dostosowałam się do wszystkich metod na chłopca,. zobaczymy. najpierw najważniejsze abym zaszła w ciąże i żeby było wszystko ok,. reszta nie ważna:-) starania odbyły się 14 dc czyli w owulację?! 36 h po pozytywnym teście owulacyjnym. poprzedniego cyklu owulacja była po 48 h. wiem że to dopiero 3 dni ale dziwnie się czuję (albo wmawiam sobie) czuję jakieś pikanie w jajniku, kłucie, raz mocniej raz mniej. kiedy najwcześniej może okazać się że jestem w ciąży?
moja 2 letnia córka mówiła dziś do mnie że ona chce mieć dzidziusia,
tak wam zazdroszczę niektóre z was już urodziły, inne są blisko rozwiązania, inne natomiast niecierpliwie czekają jaka będzie płeć. chciałabym mieć syna ale nie jest to już tak ważne jak początkowo myślałam
moja 2 letnia córka mówiła dziś do mnie że ona chce mieć dzidziusia,
tak wam zazdroszczę niektóre z was już urodziły, inne są blisko rozwiązania, inne natomiast niecierpliwie czekają jaka będzie płeć. chciałabym mieć syna ale nie jest to już tak ważne jak początkowo myślałam