Dzień dobry wszystkim
Witam się ja i mój ból głowy
No nie znoszę, jak wstaje rano i łeb pęka, bo od razu wiem, że dzień będzie beznadziejny. Zjadłam tosta na śniadanko, piję kawkę, może przejdzie.
Muszę zrobić dla męża listę zakupów i normalnie mózg mi odmawia posłuszeństwa. Nie mogę się skupić na niczym
Poza tym wszystko u nas ok.
Mama wiedziałam, że można na Ciebie liczyć;-) Poczekam cierpliwie do później:-)
Natusiu ja tam nic nie mówię, ale raczej każda z nas będąc w ciąży czuje się jak na okres;-) tempka piękna, więc kciuki zaciskam jeszcze mocniej &&&&&&&&&&&&&& No i zdrówka dla synusia!
Marta dokładnie tak, jak piszesz. Właśnie po ciąży mam taki problem. Ten kremik, co podałaś faktycznie drogi, ale ale, mam niedługo urodzinki, więc może podgadam mężowi? Zobaczymy jeszcze, co nasza Mama podpowie. Może obie z tego skorzystamy. Ja generalnie nie używam podkładów, fluidów, czy pudrów, dlatego wkurza mnie to strasznie. Latem jest jako tako, ale zimą, jak buzia umęczona, to nieciekawie to wygląda. Dziękuję za info:-)
Misia wreszcie się zameldowałaś. Szkoda, że ciąży brak, ale dobrze, że jesteś
Patrysiu normalnie ból głowy mi minął, jak zerknęłam na Twoje fotki:-) Super masz ekipę, a Marcelek cudny. Ja bym już mu miesiąc dała. Oczka takie bystre, włoski fantastyczne! Bracia wyglądają na mega zadowolonych. W końcu mają kolejnego kompana do piłki
Fajnie, że tak rodzinnie spędziliście weekend. Ja już nie mogę się doczekać, jak pojadę do Pl na zjazd rodzinny;-) I nawet na fotce kocyk dojrzałam taki, jak mam dla dziewczynek:-)
Piraniu oby poniedziałek Ci zleciał bezboleśnie i szybciutko. No i byle do piątku;-) Ja też teraz liczę tak dni, bo właśnie w piątki kończę kolejne tygodnie ciąży, a każdy następny jest na wagę złota, więc łapkę podaję i wytrwałości życzę
Co tam u pozostałych słychać? Meldujcie się dziewczyny po weekendzie
Miłego dnia dla wszystkich!