reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas noce i ranki zimne.Z lozka nie chce sie wstawac.
Co do przedszkola ja nie mialam duzych problemow z chlopakami.Chodzili bez placzu.Filip na poczatku moze mial tydzien ze nie chcial isc.
A Kuba teraz tez idzie bez problemu.I jak jeden z nielicznych jeszcze odpukac nie plakal.
Pirania jeszcze z Krzysiem bedzie tak jak z moim Filipem .Jak mowil to tylko ja go rozumialam I dluzylo mi sie kiedy zacznie normalnie mowic. Teraz papla na okraglo ze czasem moglby przestac.
Gada nie o tym co powinien przy odrabianiu lekcji.Jak jest film jak gdzies idziemy na lekcji!!! jak mamy gosci to czasem tez geba mu sie nie zamyka.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Mama :-********

Andziak mi tez nigdy nie chce sie wstawać jak już czuć ten chłód z zewnątrz :-(
Szkoda ze nie mam robocika który by wszystko za mnie zrobił ;-)

Martuchaa do usług kochana :):*

Andziak witaj kobietko:)
moja też nie miały problemów z adaptacją w przedszkolu :)

Patrysia* kochana ..my to rozumiemy ...
wiem jaka końcówka jest ciężka ..kazda z nas to wiem ..

Ostatnia edycja:
czesc wszystkim
mama ja tez przepis skopiowałam, dzieki
Marta szalona kobieto, z tych twoich wypadów leśnych baby bedzie na pewno
Daria , Nulka co u WAs ????????
Patrysia jeszcze tylko pare dni,
Czarodziejko ale mi smaka narbiłas tymi pysznościami
A ja mam w planie z M jechac dzisiaj do kina a później na kolacje , tylko musimy załatwic
z najstarszym, zeby z dziecmi został

Kate witaj kochana :) mam nadzieje ,że bedzie Ci smakowało jak zrobisz;):-p

no iiiii...miłego wieczorku tylko we dwoje :):)

Natusia witaj chorowitko....
zdrówka życzę !

i dziękuję :) mnie gubiły słodycze....zamiast coś sensownego zjeść to batonik,ciastko itddddd..
no i masła jadłam dużo:zawstydzona/y:
teraz zamiast masła używam almette naturalny lub ze szczypiorkiem :tak:
no i duuużo piję wody ...około 1,5 l dziennie to lekko..

mama ja mam 172 wzrostu, ale waże 65 kg , ja mam cięzkie kości, jak ważyłam 62 kg to wszysty sie mnie pytali czy jestem chora, bo źle wyglądam, a jak wazyłam raz 58 kg to ubierałam 34 rozmiar, wygladałam tragicznie, ale to było baaaardzo dawno temu

reklama
Kate no tak..nie ma co przesadzać ...
co do kości to lekarz mi powiedział ,że jeśli kciukiem i palcem środkowym obejmiesz sobie w nadgarstku to masz cienkie kości jeśli nie uda się objąć to znacz ,że są grube..

ja obejmuje..
więc u mnie jak waga idzie w górę to wiem ,że tłuszczyk:sorry2:

Martuchaa- Ty weź jedz bo nam znikniesz :)))))
ale jesteś wyyyysoka :)

Ostatnia edycja:
Do góry