Gratulacje Piranha... niech Kaja zdrowo rosnie na pocieche rodzicom i bratu :-) a tobie jak najmniej bolesnego pologu... no i niech Krzysiu Cie zaskoczyjest!!!!
zostałyśmy ciociami
jest juz Kaja
51cm i 3500g-10 ptn bo jakże by inaczej))
Pirania pisze ,że widziała Ją tylko chwilę,wciąż nie czuje nóg a macica się obkurcza.uruchomienie ma jutro..
pozdrawia nas wszystkie
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Martika no cześć kochana ..sto lat Cie nie było...co tam słychać ???
Patrysia* nie wiem o co chodzi,ale skoro potrzebne na jutro &&& to ja oczywiście zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasia nie płacz...
jeśli masz nieregularne cykl to zrób progesteron 7 dni po owu(potwierdzonej usg)
a bolący jajnik wcale nie oznacza,że coś tam rośnie..
słonko nie smuć się ...ja wiem ,że nasza wyobraźnia płata figle ,ale ogólne wszystkie wyniki masz ok ..wiec jest się z czego cieszyć..
Patrysia* nie wiem o co chodzi,ale skoro potrzebne na jutro &&& to ja oczywiście zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasia nie płacz...
jeśli masz nieregularne cykl to zrób progesteron 7 dni po owu(potwierdzonej usg)
a bolący jajnik wcale nie oznacza,że coś tam rośnie..
słonko nie smuć się ...ja wiem ,że nasza wyobraźnia płata figle ,ale ogólne wszystkie wyniki masz ok ..wiec jest się z czego cieszyć..
Mama dziekuje za mile slowa, ale Ty i pozostale dziewczyny wiecie bardzo dobrze jak to jest. Kurcze juz dzwonilam do przychodni ale zamknieta !? Dziwne, czekam do jutra i poprosze o monitorowanie cyklu, tylko znowu pod gorke bo 5 lipca jade do Pl na weselisko. Nie wiem chyba zadzwonie do ginka w Pl, moze juz wrocil z urlopu i pojde do niego. Jeden jest problem ze w mojej rodzinie pomysla ze jestem stuknieta, co pobyt w Pl to ja do ginka.... kurcze nie mam ochoty nikogo tam uswiadamiac, ze ja " dziergam i dziegam " a nic nie moge wydziergac... czekam do jutra, 9.40 jest moja
mama05
Kasia pewnie,że wiemy jak to jest...niestety wiemy
dlatego podaję Ci chusteczkę -wytrzyj oczka i weź problem za bary!!
a w PL wcale nie musisz mówić do jakiego lekarza idziesz...
jestem z Tobą i wspieram!
czekam jutro na dobre wieści jak sie dodzwonisz
&&& za monitoring;-)

dlatego podaję Ci chusteczkę -wytrzyj oczka i weź problem za bary!!
a w PL wcale nie musisz mówić do jakiego lekarza idziesz...
jestem z Tobą i wspieram!
czekam jutro na dobre wieści jak sie dodzwonisz
mama ja ju z jutro nie bede dzwonila, ja mam wizyte na 9.40 do lekarza, Jestem taka wsciekla, ze poprosze o wydruk moich badan, normalnie to dupki nie daja, ale on musi mi dac, bo jak nie to go udusze. Kurcze juz zaluje ze nie zaczelam brac dupka tak od 16dc, moze on by pomogl z tym czyms....
mama05
Kasia no to skoro wizyta to tymbardziej &&&&&&&& zaciskam !!
wyrwij Mu z gardła te wyniki!
nie daj się zbyć..
brawo!! tak trzymaj-trzeba walczyć bo jak my nie wywalczymy to kto??
wyrwij Mu z gardła te wyniki!
nie daj się zbyć..
brawo!! tak trzymaj-trzeba walczyć bo jak my nie wywalczymy to kto??
kosmopolitan
Fanka BB :)
PIRANHA GRATULUJE!!!!!!! WOW AZ MI LEZKA W OKU SIE ZAKRECILA! niech Kaja rosnie zdrowo!

reklama
truskafffka
Fanka BB :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa JUPiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijest!!!!
zostałyśmy ciociami
jest juz Kaja
51cm i 3500g-10 ptn bo jakże by inaczej))
Pirania pisze ,że widziała Ją tylko chwilę,wciąż nie czuje nóg a macica się obkurcza.uruchomienie ma jutro..
pozdrawia nas wszystkie

WITAMY KAJE NA ŚWIECIE!!!!!!
Piranha szybkiego powrotu do formy życzę !!!!
Podziel się: