reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

alo tu dzisiaj goraco :szok: normalnie czytam, czytam i konca nie ma :tak:
a ja juz nawet troszke lepiej sie czuje, nie boli mnie juz tak bardzo gardlo, ale poranek byl fatalny.
a jak u ciebie Natusia, lepiej ? jak tam tempka?
Truskafffka a ty juz nie mierzysz?
Ja tez chce naaaalllleeeesssnnniiikkiiii!!!!! ale kto mi je usmazy :dry:
Graulacje Piranha!!!!!!

reklama
wow.... super!!!!!
Piranha wielkie gratulacje, jak sie ciesze....
029.gif

No to cioteczki... szampana otwieramy i za zdrowie Piranhy i Kaji pijemy !!!!!

019.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
.... jejku tutaj taka radosc, a ja teraz list z przychodni dostalam, jejku az sie poryczalam. Co za listonosz teraz przyszedl, nie mogl jutro...Niby pisza ze wszytsko ok, ale musze powtorzyc progesteron 7 dni przed @. Cholera jasna jak ja mam to zrobic, jak moje cykle sa nieregularne...nie mam sily. A jeszcze aby bylo wesolo to od wczoraj prawy jajnik mnie boli jak cholera, i to ten w ktorym bylo jajeczko plus ten pieprzony plyn, czyli kuzwa rosnie tam pewnie polip albo miesniak.... Dzis 21dc to na france za szybko.....rycze tak, ze juz klawiatura mokra....

Ostatnia edycja:
Do góry