reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Kurcze nie mam co robic,obejrzalam film,myslalm ze zachce mi sie zpac ale niestety dla mnie za wczesna pora na sen,poszperam cos w necie bo nie ma nikogo a sama do siebie nie bede pisac,mam pomysl poogladam sobie co maja ciekawego na e-bayu albo allegro
Do jutra
Do jutra
Jagienka29
Fanka BB :)
Witajcie....
Nie mam dobrych wieści...byłam dzisiaj u lekarza i jestem zrozpaczona....
Krwiak się powiększa...i to znacznie....zaczyna zagrażać rozwijającej się dzidzi
Lekarz mówi że rokowania nie są dobre...mam brać duphaston,jak najwięcej leżeć i....modlić się... a jak zacznę krwawić-przygotować się na najgorsze
Nie mam sił,dzisiaj czuję się jak w jakimś koszmarze,nie umiem nawet o tym rozmawiać bo zaraz zaczynam płakać...
W poniedziałek mam zrobić wyniki,krew i mocz i pójść do niego w piątek...
Pomódlcie się dziewczyny za moje maleństwo...proszę....
Nie mam dobrych wieści...byłam dzisiaj u lekarza i jestem zrozpaczona....
Krwiak się powiększa...i to znacznie....zaczyna zagrażać rozwijającej się dzidzi
Lekarz mówi że rokowania nie są dobre...mam brać duphaston,jak najwięcej leżeć i....modlić się... a jak zacznę krwawić-przygotować się na najgorsze
Nie mam sił,dzisiaj czuję się jak w jakimś koszmarze,nie umiem nawet o tym rozmawiać bo zaraz zaczynam płakać...
W poniedziałek mam zrobić wyniki,krew i mocz i pójść do niego w piątek...
Pomódlcie się dziewczyny za moje maleństwo...proszę....
Ostatnia edycja:
Jagienka29
Fanka BB :)
Staram się Royanko ale rozpacz bierze górę....może dlatego że lekarz pozbawił mnie nadzieji a ja widziałam dzisiaj że mój dzidzuś walczy...rośnie,serduszko bije a ono fika sobie wesoło....nie ma świadomości że obok rośnie coś co mu zagraża...jeśli krwiak się powiększy jeszcze bardziej-łożysko się odklei i....aż nie mogę o tym pisać....i...moje maleństwo umrze....dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe?????
Nie poddam się...ale nie wiem czy starczy mi sił...:-(
Nie poddam się...ale nie wiem czy starczy mi sił...:-(
Witajcie
bardzo dawno tu nie zagladalam
ostatnio was podczytuje
my dalej staramy sie o ksiezniczke
mierze temp. obserwacja sluzu, testy, i monitoring
w srode ide do gina sparwdzic czy urusl juz jakis pecherzyk
Jagienko bardzo przykro mi z tego co cie spotkalo, trzeba miec nadziej ze wszystko sie ulozy, i byc dobrej mysli
edyta01 widze ze ty tez z uk, fajna masz gromadke trzech lobuzow :-) napewno masz wesolo w domu. Robilas jakies podchody na dziewczynke przy drugim lub przy trzecim synku?
bardzo dawno tu nie zagladalam
ostatnio was podczytuje
my dalej staramy sie o ksiezniczke
mierze temp. obserwacja sluzu, testy, i monitoring
w srode ide do gina sparwdzic czy urusl juz jakis pecherzyk
Jagienko bardzo przykro mi z tego co cie spotkalo, trzeba miec nadziej ze wszystko sie ulozy, i byc dobrej mysli
edyta01 widze ze ty tez z uk, fajna masz gromadke trzech lobuzow :-) napewno masz wesolo w domu. Robilas jakies podchody na dziewczynke przy drugim lub przy trzecim synku?
reklama
Podziel się: