Witam środowo
Royanko,duuuużo zdróka dla maluszków!! To się do was przypałętało tyle tego paskudztwa,biedne dzieciaczki....
Edyta,faktycznie fajnie jest mieć tylu siostrzeńców i siostrzenic :-) ja też zawsze chciałam mieć liczną rodzinkę ale mój małż twierdzi że trójka to już ponad normę
Mój brat ma córeczkę i bratowa teraz też jest w ciąży,prawie równolegla ze mną bo dwa tygodnie tylko więcej ale nie mamy zbyt dobrych kontaktów niestety
Moja młodsza siostra jeszcze panienka,nie spieszno jej do małżeństwa ani macierzyństwa,studiuje i ma wielkie plany na przyszłość
Ale u mnie to tak już jest,mają po dwoje,max troje dzieci,tylko moja mama ma 4 siostry a teściowa dwie siostry i trzech braci
kiedyś to było bardziej na miejscu,teraz jak wystajesz poza szablon 2+1 to już niemal patologia
Dzisiaj ciut lepiej,katar zelżał,ból głowy też ale kaszel się nasilił,myślę jednak że to normalna kolej rzeczy,najważniejsze że nie budzi mnie w nocy.
Chłopcy w szkole i przedszkolu,ja właśnie zjadłam miseczkę chipsów i poprawiłam dwiema krówkami
wykorzystuję fakt że rano nie mam mdłości,zacznie się ok.11-12.00 i wtedy wszystko co zjem będzie mi się odbijać
A co u was? Piszcie
Dido,jak imprezka urodzinowa? Royanko,jak chłopcy dzisiaj? Edytko,ty wprowadzasz tyle pozytywnej energii na ten topik że zawsze mi się gęba cieszy jak czytam twoje wpisy ;-)