reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Royanna imprezka spoko.
Ale kiepsko sie dzisiaj czuje:wściekła/y:Goscie pojechali,a grypa sie zadomowila chyba na dobre.
Zdrowka dla chlopaczkow.

Jagienka,ja bym na Twoim miejscu poszla do ogólnej,chociasz sie przebadac.Tak dla wasnego spokoju i dla dobra dzidzusia.:tak:
Zdrowka zycze.

Milego wieczorku.

reklama
Rozmawialam dzisiaj z siostra ktora spodziewa sie synka,ma juz 3 coreczki,miala dzisiaj usg wszystko z malym w porzadku,prawidlowo ulozony,termin ma na 22 marca,juz sie nie moge doczekac malenstwa

Tak Royanko dobrze zrozumialas ja mam trzech synkow i staramy sie o corcie,srednia siostra ma 3 coreczki i spodziewa sie synka a najstarsza siostra tak jak ja ma 3 synkow.Jakos tak sie fajnie zlozylo z naszymi dzieciaczkami

Witam środowo ;)

Royanko,duuuużo zdróka dla maluszków!! To się do was przypałętało tyle tego paskudztwa,biedne dzieciaczki....

Edyta,faktycznie fajnie jest mieć tylu siostrzeńców i siostrzenic :-) ja też zawsze chciałam mieć liczną rodzinkę ale mój małż twierdzi że trójka to już ponad normę :eek:
Mój brat ma córeczkę i bratowa teraz też jest w ciąży,prawie równolegla ze mną bo dwa tygodnie tylko więcej ale nie mamy zbyt dobrych kontaktów niestety :no:
Moja młodsza siostra jeszcze panienka,nie spieszno jej do małżeństwa ani macierzyństwa,studiuje i ma wielkie plany na przyszłość :cool2:

Ale u mnie to tak już jest,mają po dwoje,max troje dzieci,tylko moja mama ma 4 siostry a teściowa dwie siostry i trzech braci :-p kiedyś to było bardziej na miejscu,teraz jak wystajesz poza szablon 2+1 to już niemal patologia :szok:

Dzisiaj ciut lepiej,katar zelżał,ból głowy też ale kaszel się nasilił,myślę jednak że to normalna kolej rzeczy,najważniejsze że nie budzi mnie w nocy.
Chłopcy w szkole i przedszkolu,ja właśnie zjadłam miseczkę chipsów i poprawiłam dwiema krówkami :laugh2: wykorzystuję fakt że rano nie mam mdłości,zacznie się ok.11-12.00 i wtedy wszystko co zjem będzie mi się odbijać :sorry:

A co u was? Piszcie :tak: Dido,jak imprezka urodzinowa? Royanko,jak chłopcy dzisiaj? Edytko,ty wprowadzasz tyle pozytywnej energii na ten topik że zawsze mi się gęba cieszy jak czytam twoje wpisy ;-)

Jagienko przy tak licznej rodzince sa plusy i minusy,Plusy wyprzedzaja minusy,jedyny minus skad ja wezme kase na prezenty dla tak licznej rodzinki oczywiscie zart :-D:-D
W te wakacje chcemy jechac do Polski i musze pomyslec co im wszystkim kupic,to bedzie wyzwanie...Chyba ze wyskoczy nam wtedy wyjazd przelozymy :-p:-p

Milego Dnia

Witam,
mam pyanie do doświadczonych Mam :) czy któraś z Was korzystała z tej metody: twojaplodnosc.pl . A jeśli nie to czy sprawdza się Wam, to co tam jest napisane. Po prawej stronie jest link "przetestuj". Ja wysłałam sms na 3 miesiące i generalnie pokrywa mi się wszystko z dnaimi płodny . Ale myślę, że nie będę próbować celować w dziewczynkę w sam dzień płodny, chociaż na marzec tak mi tam wyliczyło. Jednak jestem bardziej za metodą celowania na dziewczynkę przed owulacją. Zrobiłam małe rozeznanie wśród znajomych i na 5 par starających się o dziewczynkę (wszystkie pary miały już synków) tylko jednaj urodził się drugi synek, ale okazało się, że celowali zbyt blisko owulacji, bo testy owulacyjne już pokazywały, że będzie jajeczowanie. Tak więc jestem ciekawa czy ktoś korzystał z tej metody na twojaplodnosc.pl , z niecierpliwością czekam na opinie :)

Edyta,fajnie miec tyle dzieciaczkow w rodzince.
Ja mam tylko jedna siostre-starsza.Tez spodziewa sie pierwszego dzidziusia.:biggrin2:
Dodam,ze mam 7 kuzynek i 1 kuzyna.Wszystkie maja cory.Chlopakow nie bylo od 2 pokolen.
I to chyba ja zapoczatkowalam faze chlopakow:-D

Za to moj maz ma 2 braci i 2 siostry.Tu tez wszyscy maja cory.
Tak wiec mam nadzieje,ze niedlugo i u mnie bedzie ksiezniczka.:tak: Chociaz za bardzo sie nie nastawiam,i mam dystans.

Milego popoludnia.

Dido a czy prowadzisz jakies obserwacje sluzu,lub robisz testy owulacyjne?
Bo ja jedynie sugeruje sie sluzem,ale jesli w tym cyklu nic nie wyjdzie zaczne mierzyc tempke...

Edyta,mierze dziennie tempke,obserwuje sluz,no i testy.Na razie tylko obserwacje.
Gdzies,w lutym wybieram sie do mojego lekarza,po troche informacji.Pewnie nie powie mi nic nowego,co juz wiem.Ale wykorzystam wszystkie mozliwosci,by troche pomoc naturze.:tak:

Moj maz mowi,ze troche przesadzam.:-D

reklama
Do góry