Gosia jeżeli chodzi o kolorki ścian to zalezy czy pomieszczenie jest ogólnie dobrze naswietlone czy nie. Brzoskwiniowy kolorek fajnie rozjasnia wiem bo mam w pokoju u synka- tzn to kiedys była nasza sypialnia potem oddalismy ten pokój małemu jak zaczął sam spać a kolor został. My na przedpokoju mamy czerwień ciemną i to nie był dobry pomysł bo strasznie nam przyciemniło ciemny już korytarz i teraz nawet w ciągu dnia jak chce cos zrobić to musze zapalac swiatełko.
My też z końcem roku bedziemy sie przeprowadzać, ale narzie jteśmy na etapie mebli i płytek do kuchni i do łazienki. Do malowania scian jeszcze trochę czasu.
ja tez chcialam bordowy przedpokoj bo brudu nie widac ale mojemu m sie nie podoba i faktycznie moze byc ciemno:-(dlatego moze jakas ciemna brzoskwinia...ja nawet nie chce myslec o wyborze plytek i kafelek bo od tego wszystkiego glowa mnie boli...dopiero poczatek a juz mam dosc:-(
a co myslicie o takim zestwieniu kolorow??https://www.babyboom.pl/forum/listo...dla-mamy-i-dla-dzidziusia-26105/index126.html post aza!!i czy dla chlopca pasuje takie zestawienie??