reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beti slonce ide 15 do ginekologa to bedzie mi robil usg to wstawie fotke deryi..rosnie i kopie w brzuszku a teraz wlasnie ma czkawke..moi chlopcy jada 20 na 9 dni pod namioty to zostane sama z ercankiem i moim brzuszkiem..mam nadzieje ze 9 dni szybko minie bo nie wyobrazam sobie tyle dni bez nich..ufff bedzie mi ciezko..masz racje beti jak nie wyjdzie tym razem choc wieze calym sercem ze sie udalo..to bedzie walczyc dalej a bedzie to wynagrodzone..

reklama
no to Ci się chłopaczki rozjadą:-):-) a gdzie pod te namioty jadą?
ale odpoczniesz trochę to też plus, Ecranek pomoze:-)
posmyraj Deryje ode mnie po stopce:-):-)

Cześć kochane troche mnie niebyło ale staram sie Was czytać na bierząco każdej z was osobna kibicuje:tak:
dawno nie było jarzebinki ciekawe co tam u niej????:confused:
u mnie pigoda jest straszna raz pada a raz wytrzymac z upału sie nieda...
u mnie wszystko wmiare ok... mam czeste zgagi, które mnie niesamowicie męcza nawet czasami konczy sie wymiotami ale zaczełam brac rennni i od tego czasu jest lepiej... do tego czeste skorcze łydek, ktore tez miałam przy Oliwerku w ostatnim miesicu.... ogolnie czuje sie juz wilka jak wieloryb w nocy niemoge znalezc sobie miejsca ale jeszcze troszku ....
we wtorek 14.07 mam wizyte w klinice w ktorej mam rodzic wszystko sie dowiem ..... najgorsze z eklinike w ktorej chce rodzic zamykaja miedzy 1-15sierpnia a ja mam termin na 14sierpien i pede rozmawiac z lekarzem na temat wczesniejszego wywołania czyli rodziłabym 31.07 czyli o 14dni wczesniej i własnie tego sie obawiam czy nie zawczas.... no nic pozostaje mi czekac z moimi wątpliwosciami do tego 14.07 na wizycie wszystko sie dowiem........
aha mała miała niecałe dwa tygodnie temu 2200 :)

ściskam was mocno i odezwe sie po wizycie, buziaki:-)

Ostatnia edycja:
beti odpoczne troche ale bede tesknic zawsze wszedzie jestesmy razem..oni sa wszystkim co mam..

agnieszka fajnie ze napisalas..14 dni przed terminem urodzic to juz w terminie..w 38 tyg dziecko sie rodzi juz w terminie to bylo by oki..ja tez chcialabym abym urodzila wczesniej chociarz dwa tyg..ja mam termin na 24 .8 10 dni po tobie..mnie tez meczyla zgaga jak nie wiem co ale od jakis dwuch tyg mam spokuj..agnieszka ile juz przytylas w ciazy bo ja 5 kg i mysle ze za malo..

kiki ja przytyłam jak narazie 10kg waze 57kg mysle z eniemasz co sie martwic tym ze tak malutko przybrałas najwazniejsze ze wszystko jest wporzadku :)
co do tego wywoływanie porodu bo ja chce rodzic naturalnie mam duzo wątpliwosci boje sie z ez tego powodu moga byc komplikacje no ale cóz musz eczekac do wtorku co mi lekarz powie,,,

agnieszko poczekaj do tego wtorku i bedziesz wiedziala co i jak..zobacz tak sie martwilas ze urodzisz wczesniej a tu prosze juz prawie koncowka ciazy..ja mam wizyte 15 to ciekawe ile moja bedzie wazyc..

kiki no pamiętam pamiętam....
ale powiem Ci ze to pewnie dzieki lekom tyle wytrzymałam biore fenoterol od 27tyg ciazy po 4 tabletki na dobe to bardzo duza dawka ...
wiem musze czekac do tego wtorku co mi lekarz powie.... ale chciałam wczesniej Was podpytac ile wczesniej wywoływałyscie sobie porody? znikam obiad konczyc buziaczki

zazdroszczę Wam, że możecie tak sobie myśleć o wcześniejszym lub późneijszym porodzie :-:)-:)-:)-( ja za to jutro się dowiem czy będę mogła rodzić w 37 tyd :-:)-:)-( i pomyśleć, ze mój synek urodził się w 40 tyg...ech...moje marzenie, mogłabym nawet rodzić na Białorusi gdybym miała taką możliwość

Chyba za bardzo się znowu rozczulam :-:)confused:

Bershka wiem co mysłisz pewnie masz racje...
a my tu se pogaduszki urzadzamy:zawstydzona/y:
życz eaby jutro wszystko było dobrze by były pozytywne wieśći:tak:
ściskam mocno
a jak sie czujesz?

reklama
Agnieszka po prostu Wam zazdroszczę i fajnie, ze macie takie możliwości
czuję się coraz ciężej i robi mi się słabo w sklepach, małych pomieszczeniach i nie mogę spać na wznak i na prawym boku ech...jakaś stara baba się ze mnie robi :-D:-D:-D
a mały kopie już wszędzie nawet gdzies tam z boku po prawej stronie :-):-)

a Ty jak się czujesz i Kiki bo to w sumie my jesteśmy najblizej rozwiązania więc nam będzie już coraz cięzej

Do góry