reklama
laurelle
Fanka BB :)
To jest USG przezpochwowe? Ogólnie to znasz juz plec?
To jest usg przezpochwowe w 8 tc. Tak znamTo jest USG przezpochwowe? Ogólnie to znasz juz plec?
laurelle
Mam bardzo, bardzo podobne zdjęcie dlatego pytam. Raz mi na tamtej grupie powiedziały chłopczyk raz dziewczynka Wydaje mi się, że jednak chłopczyk. Z ciekawości na kogo czekasz? Ja się dowiem za tydzień.To jest usg przezpochwowe w 8 tc. Tak znam
Gratulacje synusia!! Najważniejsze, że zdrowe, a płeć tak jak mówiłyśmy drugorzędna. Ja robię w poniedziałek Nifty to też może się dowiem zaniedługo kto się skrywa pod serduchemHej! Mam wyniki- drugi chłopczyk. Nie udało się zaplanować płci
laurelle
Hej! Mam wyniki- drugi chłopczyk. Nie udało się zaplanować płci
Ostatnia edycja:
olka11135
Dodam jeszcze że naprawdę dużo robiłam- dieta, suplementy, kalendarze chińskie, księżycowe, sprawdzanie ph- nie udało się.
Ale cofnęłam się do Twojej wypowiedzi, że seks był w/lub zaraz po owulacji też (oczywiście prawdopodobnej), a u mnie tylko ta metoda faktycznie się sprawdzała
reklama
laurelle
Ale cofnęłam się do Twojej wypowiedzi, że seks był w/lub zaraz po owulacji też (oczywiście prawdopodobnej), a u mnie tylko ta metoda faktycznie się sprawdzała
Ostatnia edycja:
Podziel się: