A Ty przeczuwasz coś co do płci? Zapisałaś się na usg prenatalne, teraz jest refundowane dla wszystkich.Wow! Super, gratulacje jest nas coraz więcej
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Nie będę robić prenatalnych. Jutro mam wizytę. Dzisiaj jest 11+0 TC. Pewnie jeszcze mi lekarka nie powie jutro na kogo czekam chociaż z synuśkiem wiedziałam już w 12 tygodniuA Ty przeczuwasz coś co do płci? Zapisałaś się na usg prenatalne, teraz jest refundowane dla wszystkich.
laurelle
Fanka BB :)
Ja wam powiem, że przeczuwam, że u mnie jednak drugi syn. Chociaż stosowaliśmy jakieś zasady "dziewczynkowe", to chyba jednak ten udany raz był tuż po owulacji i jakoś patrząc na to, że w rodzinie męża sami chłopcy, to jednak stawiam, że "po owu" to już całkiem bez szans na dziewczynkę u nas.
Patii26
Fanka BB :)
Tak, pamiętam, że obie miałyśmy się starać o drugie dziecko w czerwcu i testować w lipcu tylko my starania przenieśliśmy na październikDziękuję Dziewczyny <3 U mnie wszystko ekspresowo, 1 cykl starań i już Oby ta ciąża była równie łaskawa jak moja pierwsza Oczywiście jak na temat wątku przystało- nie mogę się doczekać na kogo czekamy Na początku wcześnia 11/12 tc będę już wiedzieć Na pewno dam znać
Życzę aby ciąża była spokojna i była to wymarzona córeczka
Jak wizyta?Nie będę robić prenatalnych. Jutro mam wizytę. Dzisiaj jest 11+0 TC. Pewnie jeszcze mi lekarka nie powie jutro na kogo czekam chociaż z synuśkiem wiedziałam już w 12 tygodniu
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Nic się nie dowiedziałam na tej wizycie. Szczerze to jestem bardzo zawiedziona swoją panią doktor. Chodzę do niej od lat. Na następną wizytę 12 sierpnia zapisałam się do innej. Wizyta trwała dosłownie 5 minut. Sprawdziła jedynie, czy bije serce i to było na tyle. Nie zrobiła mi nawet badania 1 trymestru, mimo że już tygodniami się zaliczamJak wizyta?
To faktycznie lepiej zmienić jeśli jest możliwość. Ja zanim trafiłam na dobrą doktor byłam u 3 innych.Nic się nie dowiedziałam na tej wizycie. Szczerze to jestem bardzo zawiedziona swoją panią doktor. Chodzę do niej od lat. Na następną wizytę 12 sierpnia zapisałam się do innej. Wizyta trwała dosłownie 5 minut. Sprawdziła jedynie, czy bije serce i to było na tyle. Nie zrobiła mi nawet badania 1 trymestru, mimo że już tygodniami się zaliczam
Cześć dziewczyny. W marcu pisałam w tym wątku, że od maja będziemy się starać o rodzeństwo dla synka. W czerwcu przeszłam ciążę biochemiczna, dzisiaj jestem 10dpo i test facelle pokazał bledziutką kreskę. Boję się cieszyć, ale w głębi serca bardzo bym chciała żeby się udało i żebym mogła dołączyć do grona cieszących się w dwupaku. Wszystkim, które zaszły w ciążę gratuluję
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Trzymamy kciuki . Będzie dobrzeCześć dziewczyny. W marcu pisałam w tym wątku, że od maja będziemy się starać o rodzeństwo dla synka. W czerwcu przeszłam ciążę biochemiczna, dzisiaj jestem 10dpo i test facelle pokazał bledziutką kreskę. Boję się cieszyć, ale w głębi serca bardzo bym chciała żeby się udało i żebym mogła dołączyć do grona cieszących się w dwupaku. Wszystkim, które zaszły w ciążę gratuluję
Podziel się: