Dwa+Trzy
Fanka BB :)
No i jestDziewczyny, przyznać się, kto tak mocno trzymał kciuki ?
Chyba, że tylko ja coś tu widzę.
Super!
Ale do czytania za wiele nie miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jestDziewczyny, przyznać się, kto tak mocno trzymał kciuki ?
Chyba, że tylko ja coś tu widzę.
Mało czytania, bo już mało nas tu@Megi_Meg jak się czujecie?
Jak to się mówi, najważniejsze, że coś się dzieje kiedyś dzieci wyjdą z domu i będzie nam tego brakowało. Trzymam kciuki za spełnienie marzeńRzadko zaglądam .
Chłopaki rosną, bunt nastolatka, bunt 2latka i tylko Średni mnie oszczędza
Nie przestałam myśleć o czwartym synoe .. ale zdroqiw się posypało i pewniw pozostanie w sferze marzeń.
Cieszę się i doceniam to,co mam
Idę nadrabiać
Jak to się mówi, najważniejsze, że coś się dzieje kiedyś dzieci wyjdą z domu i będzie nam tego brakowało. Trzymam kciuki za spełnienie marzeń
Oczywiście wtedy nawet opisze więcejTo prawda, dlatego nie narzekam.
Patrzę na najmłodszego i już tęsknię za bobasem
Dawaj znać, jak poznasz płeć
Zimą narodził się mój Pierworodny SynCzesc
Co sądzicie o teorii, że zimą rodzi się więcej dziewczynek i najlepiej w ciążę zachodzić w kwietniu?
O kurcze! Ale super wielkie gratulacje!! Rośnijcie zdrowoMało czytania, bo już mało nas tu
Pokonałam endometriozę, tarczyce i gonadotropiny. Udało się w cyklu w którym tak naprawdę miało się nie udać jestem w 9 tyg, bąbelek daje znać od samego początku. Ta ciąża to jakiś kosmos !