Oj to Wychodzi na to, że to tylko teorie spiskoweDziewczyny u mnie trzeci synuś Zadne teorie się nie sprawdziły.
reklama
marzycielkaa
Fanka BB :)
Ja myśle, że te wszystkie teorie to niestety tylko teorie zawsze jest 50 procent szans. Moja teściowa ma 4 synów, zawsze marzyła o córce. Gdy nam urodziła się córka to teściowie byli w 7 niebie. Teraz czekam na drugie dziecko i jest to syn. córka - niespodzianka, syn - planowany brat mojego męża dwie corki- bardzo marzyli o synku, jednak los zdecydował inaczej.
milla01
Dokładnie. Z chińskiego dziewczynk,ze sway dziewczynka, z Ramzi dziewczynka, z racji wieku powinna być statystycznie tez dziewczynka,a brzuchu synuś LoteriaOj to Wychodzi na to, że to tylko teorie spiskowe
Truskawka11
Gratulacje! Najważniejsze, aby był zdrowy, synuś :-). Stosowałaś jakieś ,,czary" (metody) przy planowaniu synka? ;-)Dokładnie. Z chińskiego dziewczynk,ze sway dziewczynka, z Ramzi dziewczynka, z racji wieku powinna być statystycznie tez dziewczynka,a brzuchu synuś Loteria
milla01
Mamy dwóch chłopców z owulacji. Trzeci synuś to wpadka,wiec nie wiem czy przed,czy w owu. Miałam niskie pH,maz tez - wiec zgodnie ze sway na dziewczynkę,ale jak widać nic nie dałoGratulacje! Najważniejsze, aby był zdrowy, synuś :-). Stosowałaś jakieś ,,czary" (metody) przy planowaniu synka? ;-)
Megi_Meg
Serdecznie gratulacje ! Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i nic innego nie jest ważne będziesz Królową w domu ! Na kiedy masz termin porodu?Dziewczyny u mnie trzeci synuś Zadne teorie się nie sprawdziły.
milla01
Jesteś ❤ martwiłam się o Ciebie!Serdecznie gratulacje ! Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy i nic innego nie jest ważne będziesz Królową w domu ! Na kiedy masz termin porodu?
Termin na 13 sierpnia,ale jeszcze mi się nie udało urodzić w terminie -obaj chłopcy 2tyg za wcześnie,wiec może będzie lipcowy
Megi_Meg
Jesteś ❤ martwiłam się o Ciebie!
Termin na 13 sierpnia,ale jeszcze mi się nie udało urodzić w terminie -obaj chłopcy 2tyg za wcześnie,wiec może będzie lipcowy
Jestem jestem sierpień - świetny miesiąc, będzie mały lew
milla01
Tak,dokładnie. A jak u Was? Będą jakieś starania?Jestem jestem sierpień - świetny miesiąc, będzie mały lew
reklama
Ja się tez staram i chciałabym dziewuszke bo mam już dwóch synów.Oj to Wychodzi na to, że to tylko teorie spiskowe
Podziel się: