milla01
Fanka BB :)
Gratulacje Chłopcy są cudowni!@milla1982 ostatnio pytałaś czy znam płeć, dzisiaj sie dowiedzialam ze chłopczyk. Więc odpowiadam !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Chłopcy są cudowni!@milla1982 ostatnio pytałaś czy znam płeć, dzisiaj sie dowiedzialam ze chłopczyk. Więc odpowiadam !
Jak to moja ciocia sie śmiała "chlopaki przynajmniej serca złamanego nie maja"Gratulacje Chłopcy są cudowni!
Oj mają,mają…szczególnie jak się trafią takie dwa wrażliwce,jak moiJak to moja ciocia sie śmiała "chlopaki przynajmniej serca złamanego nie maja"
A Ty jak się czujesz?Oj mają,mają…szczególnie jak się trafią takie dwa wrażliwce,jak moi
Dziękuje,w miarę ok. Męczą mnie tylko okropne mdłości. Na chwile pomaga woda gazowana. Na szczęście to już 10tc,wiec jest szansa,ze niebawem odpuści.A Ty jak się czujesz?
Witam was dziewczyny!
Chciałabym zapytać czy znacie teorię Dr Saada Ismaila co do poznania płci po ułożeniu łożyska względem Zarodka
Teoria mówi, że jeżeli kosmówka (czyli tkanka z której powstanie łożysko) jest po prawej stronie od zarodka będzie chłopiec a jak po lewej to będzie dziewczynka Bardzo ciekawa teoria wcześniej totalnie o niej nie słyszałam i jestem ciekawa czy u Was w jakikolwiek sposób się sprawdziła
HahaU mnie się sprawdziła. Ale u mnie się wszystkie zabobony sprawdzają. Widać ma podatne na nie dzieci
U mnie sprawdziła się przy chłopach. Teraz wg tej metody ma być dziewczynka. Jak się dowiem,to dam znać.Witam was dziewczyny!
Chciałabym zapytać czy znacie teorię Dr Saada Ismaila co do poznania płci po ułożeniu łożyska względem Zarodka
Teoria mówi, że jeżeli kosmówka (czyli tkanka z której powstanie łożysko) jest po prawej stronie od zarodka będzie chłopiec a jak po lewej to będzie dziewczynka Bardzo ciekawa teoria wcześniej totalnie o niej nie słyszałam i jestem ciekawa czy u Was w jakikolwiek sposób się sprawdziła