Megi_Meg
Fanka BB :)
O staraniach na dzień dzisiejszy nic mi nie wiadomo może kiedyś wpadnę jak TY !Tak,dokładnie. A jak u Was? Będą jakieś starania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O staraniach na dzień dzisiejszy nic mi nie wiadomo może kiedyś wpadnę jak TY !Tak,dokładnie. A jak u Was? Będą jakieś starania?
Ja się modliłam,żeby wpaść bo myslalam,ze z wpadek są zawsze córkiO staraniach na dzień dzisiejszy nic mi nie wiadomo może kiedyś wpadnę jak TY !
Nie,ale maz od dłuższego czasu brał liść oliwny i rzeczywiście pH u Niego bardzo spadło,mi z wiekiem samo z siebie tez. Probowalam przez kilka lat pare dni przed owu,ale nie chciało zaskoczyć,a teraz nie wiem kiedy się to udało,wiec trudno mi powiedzieć. Ogólnie niby najbardziej miało wpływać niskie pH u nas oboje,wiec to nie dzialaGratulacje! Najważniejsze, aby był zdrowy, synuś :-). Stosowałaś jakieś ,,czary" (metody) przy planowaniu synka? ;-)
Ja tak myśle ze nie mamy na płeć dziecka żadnego wpływu… No po prostu nie da się tego zaplanować i koniec jeżeli komuś się udało to myśli ze ma patent a tak naprawdę to był w tych 50% szans na którąś płeć i tyleNie,ale maz od dłuższego czasu brał liść oliwny i rzeczywiście pH u Niego bardzo spadło,mi z wiekiem samo z siebie tez. Probowalam przez kilka lat pare dni przed owu,ale nie chciało zaskoczyć,a teraz nie wiem kiedy się to udało,wiec trudno mi powiedzieć. Ogólnie niby najbardziej miało wpływać niskie pH u nas oboje,wiec to nie dziala
Cześć Kochana, imię nie wybrane, z wyprawki nie mam kompletnie niczego Mam tyle pracy, ze nie mam czasu na myślenie o wyprawce,nie mówiąc o zakupach. Już 22 tc i nie wiem kiedy to zleciało. A co u Ciebie?Cześć dziewczyny ! Co słychać u Was? @milla01 jak się czujesz ? Imię wybrane ? Szalejesz już z wyprawką ?
Już 22 ? faktycznie szybko zleciało ! A Ty jak się czujesz ? U mnie również dużo pracy ale i też dużo planów. Jak wszystko pójdzie według planu, to za ok pół roku zaczniemy starania z racji tego, że córka skończyła 6 lat, postanowiliśmy mieć jeszcze dwójkę - max 2 lata różnicy. Także tyle się dzieje najlepiej rok, ale ja z tych co rodzą przez cc, więc rok nie wchodzi w grę.Cześć Kochana, imię nie wybrane, z wyprawki nie mam kompletnie niczego Mam tyle pracy, ze nie mam czasu na myślenie o wyprawce,nie mówiąc o zakupach. Już 22 tc i nie wiem kiedy to zleciało. A co u Ciebie?
Wow! Ale zmiana o 360C trzymam kciuki za owocne starania Dawaj znać!Już 22 ? faktycznie szybko zleciało ! A Ty jak się czujesz ? U mnie również dużo pracy ale i też dużo planów. Jak wszystko pójdzie według planu, to za ok pół roku zaczniemy starania z racji tego, że córka skończyła 6 lat, postanowiliśmy mieć jeszcze dwójkę - max 2 lata różnicy. Także tyle się dzieje najlepiej rok, ale ja z tych co rodzą przez cc, więc rok nie wchodzi w grę.
Wow! Ale zmiana o 360C trzymam kciuki za owocne starania Dawaj znać!