reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję. W mojej dacie urodzenia wyszło tak:
Pozycja słońca
159°12'43'' (= 9° Panna )
Pozycja księżyca (księżycowa)
218°20'11'' (= 8° Skorpion )
Faza soli-księżyca
59°07'28'' (pozycja księżyca - pozycja słońca)
To jestem zodiakalną Panną, czy Skorpionem? :-D

Dziękuję. W mojej dacie urodzenia wyszło tak:
Pozycja słońca
159°12'43'' (= 9° Panna )
Pozycja księżyca (księżycowa)
218°20'11'' (= 8° Skorpion )
Faza soli-księżyca
59°07'28'' (pozycja księżyca - pozycja słońca)
To jestem zodiakalną Panną, czy Skorpionem? :-D
To nie chodzi o to jaki jest Twój znak. Po wpisaniu odpowiednich danych w tabelce powinna pojawić się o formacja w jakim miesiącu jaka płeć dziecka.

nie znam teori Ramzi, o co tu chodzi?
Oczywiście wszystkie te teorie kalendarze traktuje jak wróżby Andrzejkowe ale czemu by się nie pobawić 😉ostatnio sprawdzałam co mi wychodzi z chińskiego , z kalendarza księżycowego czy jakoś tak ( w jakim znaku doszło do zapłodnienia ) i narazie wychodzi dziewczynka 😉najlepsze ze moi Panowie sprawdzili się z tymi teoriami ale ja intuicyjnie czuje ze teraz tez będzie mały książę
Mi z chińskiego, obrączki, faz księżyca wychodzi córka. Ale czy w to można wierzyć? Raczej nie. Tyle że do zbliżenia doszło dzień przed owu i tu się zastanawiam czy jakieś szanse na córkę mam. Bo jedynie w tą teorię jeszcze jestem w stanie uwierzyć.

Mi z chińskiego, obrączki, faz księżyca wychodzi córka. Ale czy w to można wierzyć? Raczej nie. Tyle że do zbliżenia doszło dzień przed owu i tu się zastanawiam czy jakieś szanse na córkę mam. Bo jedynie w tą teorię jeszcze jestem w stanie uwierzyć.

Ludzie wierzą w różne rzeczy, których nie widać ;) więc nie wiem czemu nie można w inne głupotki :p

Te wróżenia to taka ciekawostka , zabawa 😊 Ja jakoś czuję że będzie syn, mąż że dziewczynka. A z chińskiego kalendarza wyszedł nam synek.
Na chłopca je się podobno kwaśne i mięso, na dziewczynkę ciągnie ku słodkim smakom. No to ... jak mnie ciągnie na serniki i lody i jednocześnie na śledzie i różne pieczyste mięsa to co wtedy ?

Te wróżenia to taka ciekawostka , zabawa 😊 Ja jakoś czuję że będzie syn, mąż że dziewczynka. A z chińskiego kalendarza wyszedł nam synek.
Na chłopca je się podobno kwaśne i mięso, na dziewczynkę ciągnie ku słodkim smakom. No to ... jak mnie ciągnie na serniki i lody i jednocześnie na śledzie i różne pieczyste mięsa to co wtedy ?
Słuchaj ja przy chłopcach objadałam się pomidorami z rukolą i jogurtem a przy córce od początku mogłabym tonami pożerać słodkie i kwaśne jednocześnie. Potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady a później kilka kęsów kapusty kiszonej 🥴😂

mam to samo, jem wszystko co kwaśne, z octem a za chwile sernik😉co do diety to tez nic się nie zgadza bo przy chłopakach uwielbiałam wszystko co słodkie a teraz tego cukru pochłaniam 90 % mniej. Ważne abym miała kapustę kiszona w lodowce i pomarańcze pod ręka

Ja jadłam wszystko tzn. wszystko to co jem (bo jesteśmy weganami) - ale z dziewczynką mięso mi strasznie śmierdziało. Tzn. dla mnie generalnie nie obraźcie się mięso śmierdzi po prostu trupem, ale w tej ciąży z Młodą to była masakra. Ja nie byłam wstanie z domu wyjść bo od razu czułam ten smród

reklama
co ma być to będzie 😊to może intuicja Ci coś podpowiada? Kiedy będziesz wiedziała kto zamieszkał u Ciebie ?

Do góry