reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję. W mojej dacie urodzenia wyszło tak:
Pozycja słońca
159°12'43'' (= 9° Panna )
Pozycja księżyca (księżycowa)
218°20'11'' (= 8° Skorpion )
Faza soli-księżyca
59°07'28'' (pozycja księżyca - pozycja słońca)
To jestem zodiakalną Panną, czy Skorpionem? :-D

Dziękuję. W mojej dacie urodzenia wyszło tak:
Pozycja słońca
159°12'43'' (= 9° Panna )
Pozycja księżyca (księżycowa)
218°20'11'' (= 8° Skorpion )
Faza soli-księżyca
59°07'28'' (pozycja księżyca - pozycja słońca)
To jestem zodiakalną Panną, czy Skorpionem? :-D
To nie chodzi o to jaki jest Twój znak. Po wpisaniu odpowiednich danych w tabelce powinna pojawić się o formacja w jakim miesiącu jaka płeć dziecka.

nie znam teori Ramzi, o co tu chodzi?
Oczywiście wszystkie te teorie kalendarze traktuje jak wróżby Andrzejkowe ale czemu by się nie pobawić 😉ostatnio sprawdzałam co mi wychodzi z chińskiego , z kalendarza księżycowego czy jakoś tak ( w jakim znaku doszło do zapłodnienia ) i narazie wychodzi dziewczynka 😉najlepsze ze moi Panowie sprawdzili się z tymi teoriami ale ja intuicyjnie czuje ze teraz tez będzie mały książę
Mi z chińskiego, obrączki, faz księżyca wychodzi córka. Ale czy w to można wierzyć? Raczej nie. Tyle że do zbliżenia doszło dzień przed owu i tu się zastanawiam czy jakieś szanse na córkę mam. Bo jedynie w tą teorię jeszcze jestem w stanie uwierzyć.

Mi z chińskiego, obrączki, faz księżyca wychodzi córka. Ale czy w to można wierzyć? Raczej nie. Tyle że do zbliżenia doszło dzień przed owu i tu się zastanawiam czy jakieś szanse na córkę mam. Bo jedynie w tą teorię jeszcze jestem w stanie uwierzyć.

Ludzie wierzą w różne rzeczy, których nie widać ;) więc nie wiem czemu nie można w inne głupotki :p

Te wróżenia to taka ciekawostka , zabawa 😊 Ja jakoś czuję że będzie syn, mąż że dziewczynka. A z chińskiego kalendarza wyszedł nam synek.
Na chłopca je się podobno kwaśne i mięso, na dziewczynkę ciągnie ku słodkim smakom. No to ... jak mnie ciągnie na serniki i lody i jednocześnie na śledzie i różne pieczyste mięsa to co wtedy ?

Te wróżenia to taka ciekawostka , zabawa 😊 Ja jakoś czuję że będzie syn, mąż że dziewczynka. A z chińskiego kalendarza wyszedł nam synek.
Na chłopca je się podobno kwaśne i mięso, na dziewczynkę ciągnie ku słodkim smakom. No to ... jak mnie ciągnie na serniki i lody i jednocześnie na śledzie i różne pieczyste mięsa to co wtedy ?
Słuchaj ja przy chłopcach objadałam się pomidorami z rukolą i jogurtem a przy córce od początku mogłabym tonami pożerać słodkie i kwaśne jednocześnie. Potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady a później kilka kęsów kapusty kiszonej 🥴😂

mam to samo, jem wszystko co kwaśne, z octem a za chwile sernik😉co do diety to tez nic się nie zgadza bo przy chłopakach uwielbiałam wszystko co słodkie a teraz tego cukru pochłaniam 90 % mniej. Ważne abym miała kapustę kiszona w lodowce i pomarańcze pod ręka

Ja jadłam wszystko tzn. wszystko to co jem (bo jesteśmy weganami) - ale z dziewczynką mięso mi strasznie śmierdziało. Tzn. dla mnie generalnie nie obraźcie się mięso śmierdzi po prostu trupem, ale w tej ciąży z Młodą to była masakra. Ja nie byłam wstanie z domu wyjść bo od razu czułam ten smród

reklama
co ma być to będzie 😊to może intuicja Ci coś podpowiada? Kiedy będziesz wiedziała kto zamieszkał u Ciebie ?

Do góry