reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bardzo, bardzo Wam dziękuję 🥰 ❣❤
Jesteśmy tacy szczęśliwi!! Cały czas chce mi się płakać I śmiać jednocześnie 😃 potem przez chwilę zastanawiałam się co ta biedna asystentka u lekarza sobie pomyślała o wariatce płaczącej przez telefon 🤣

Co do planowania płci - nie robiliśmy NIC. Naprawdę. Żadnej diety cud, żadnych specjalnych pozycji, seksu w wyznaczonych dniach i godzinach. Byłam święcie przekonana, że będziemy mieć kolejnego syna. Kochaliśmy się w 3 dni płodne, każdego dnia wieczorem do pozytywnego testu owulacyjnego. To wszystko.

Wstawiałam nawet na grupach o teorii Ramziego i NUB zdjęcie z USG, gdzie tylko jedna kobietka napisała mi, ze to może być dziewczynka a cała reszta, ze to Chłopak.

Cuda się zdarzają. Mój rosnie we mnie 😍😍

Bardzo, bardzo Wam dziękuję 🥰 ❣❤
Jesteśmy tacy szczęśliwi!! Cały czas chce mi się płakać I śmiać jednocześnie 😃 potem przez chwilę zastanawiałam się co ta biedna asystentka u lekarza sobie pomyślała o wariatce płaczącej przez telefon 🤣

Co do planowania płci - nie robiliśmy NIC. Naprawdę. Żadnej diety cud, żadnych specjalnych pozycji, seksu w wyznaczonych dniach i godzinach. Byłam święcie przekonana, że będziemy mieć kolejnego syna. Kochaliśmy się w 3 dni płodne, każdego dnia wieczorem do pozytywnego testu owulacyjnego. To wszystko.

Wstawiałam nawet na grupach o teorii Ramziego i NUB zdjęcie z USG, gdzie tylko jedna kobietka napisała mi, ze to może być dziewczynka a cała reszta, ze to Chłopak.

Cuda się zdarzają. Mój rosnie we mnie 😍😍
Naprawdę cudowna informacja! Nie znam Cię, a pod nosem cieszę się, jak to czytam:-). Również plakalabym, gdybym dowiedziała się, że dziecko zdrowo się rozwija i jest wymarzonej plci🥰
Czyli ten odstęp kilku dni przed owu i sex codziennie zwiększa szansę na poczęcie dziewuszki:-)

reklama
Naprawdę cudowna informacja! Nie znam Cię, a pod nosem cieszę się, jak to czytam:-). Również plakalabym, gdybym dowiedziała się, że dziecko zdrowo się rozwija i jest wymarzonej plci🥰
Czyli ten odstęp kilku dni przed owu i sex codziennie zwiększa szansę na poczęcie dziewuszki:-)
Byc może a może to po prostu tylko kwestia szczęścia 🤔 ale każdej z Was życzę żeby marzenie o zdrowym dziecku, tym upragnionym się spełniło 🥰

I dziękuję raz jeszcze za ciepłe słowa i dotrwanie ze mną do wyników 😃

Do góry