Masz juz wyniki ?Tak. Też tak uważam. To może być pomoc ale teoretyczna. In vitro to 100% ale w Polsce nie można wybrać płci, chyba że ma się jakieś schorzenie czy coś.. nie wnikałam
reklama
Co tam u Ciebie??? Oglądałam ostatnio filmiki na temat procedury in vitro... strasznie to męczące. Ciekawe czy tutaj tez jest stymulacja jajników- to wszystko trwa i łączy się z dłuższym pobytem za granicą. Jeszcze nie wiadomo jak ze skutecznością... trochę to zniechęcaJa szukałam trochę informacji i najbliżej na Ukrainie robią in vitro z wyborem płci. Za rok chce tam do nich napisać żeby sie wszystkiego dowiedzieć [emoji6] sama jestem ciekawa jaki to byłby koszt i czy cały zabieg zamknie się w 20 tysiącach. My mamy taki nieduży domek 80m i teraz robimy wspólny pokój dla chłopców bo starszy syn ma 10 lat i chce mieć już sam pokój. W 5 się pomieścimy ale jeśli byłaby ta córcia za 4-5 lat to musimy rozbudować sie o jeszcze jeden pokój dla niej i powiększyć sobie sypialnie. Mimo to myśle ze dla marzeń warto [emoji179]
No właśnie kurcze nie mam dalej. Zaraz pogryze sufit dziś mi się śniło ze dostałam wyniki i był chlopiec i byłam rozczarowana2Masz juz wyniki ?
Mój mozg przetwarza już za dużo tych informacji haha
A kiedy pobierali Ci krew?? Jaki maja czas?No właśnie kurcze nie mam dalej. Zaraz pogryze sufit [emoji1787] dziś mi się śniło ze dostałam wyniki i był chlopiec i byłam rozczarowana2[emoji2960][emoji28]
Mój mozg przetwarza już za dużo tych informacji haha
We wtorek tydzień temu rano. Mówiła, że tydzien trzeba czekać. Na stronie Labo niby 3dni ale na forach pisali, ze to graniczy z cudem.A kiedy pobierali Ci krew?? Jaki maja czas?
To czekanie jest straszne. Mąż ma dzis urodziny, fajnie by było gdyby przyszły wyniki
Ja przy Nifty czekalam 5 dni roboczych Trzymam kciuki !!!We wtorek tydzień temu rano. Mówiła, że tydzien trzeba czekać. Na stronie Labo niby 3dni ale na forach pisali, ze to graniczy z cudem.
To czekanie jest straszne. Mąż ma dzis urodziny, fajnie by było gdyby przyszły wyniki
Ja przy Nifty czekalam 5 dni roboczych Trzymam kciuki !!!
Nie dziękuję dam znać jak już będzie wszystko wiadomo
Truskawka11
Fanka BB :)
Kobietki, a mialyscie usuwanwgo polipa/y, a po Nim zaszlyscie w ciaze? Czy to już nierealne? I są same poronienia?
Oj nie bylam w takiej sytuacji... więc nie pomogę. A miałaś usuwanego?Kobietki, a mialyscie usuwanwgo polipa/y, a po Nim zaszlyscie w ciaze? Czy to już nierealne? I są same poronienia?
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
Na początku września mam mieć zabieg...Ale zastanawiam się, czy jest sens starać się o dziecko, czy juz sobie odpuścić.Oj nie bylam w takiej sytuacji... więc nie pomogę. A miałaś usuwanego?
Podziel się: