reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]

Dawno tu się nie udzielalam, ale właśnie tydzień temu zobaczyłam II kreseczki [emoji16] wizyta we wtorek, pewnie jeszcze serduszka nie zobaczę ho to będzie dopiero 5+4 Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji173][emoji175]

reklama
Ja tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]

Dawno tu się nie udzielalam, ale właśnie tydzień temu zobaczyłam II kreseczki [emoji16] wizyta we wtorek, pewnie jeszcze serduszka nie zobaczę ho to będzie dopiero 5+4 Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji173][emoji175]
Trzymam kciuki za róż !!!

Link do: Chinese Gender Predictor Chart and Calendar Tool
Ale te na innych stronach również pokazują mi dziewczynkę ;) nawet miałam takie planowanie płci, gdzie pokazuje na cały rok w którym miesiącu zapłodnienia wyjdzie dana płeć i rzutem na taśmę się łapaliśmy ale to
Taka zabawa raczej ;)
Gratulacje 😍 Super wieści.
Według tego kalendarza wychodzi mi chłopak
Ale na każdym innym dziewczynka.
Chociaż sprawdzam to raczej w formie zabawy.

Dziewczyny! Mam wyniki NIPT! 😱
Tak mi się ręce trzęsły, ze nie mogłam kliknąć w link!
Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nic 😂 ciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek 😍
@Elenaa mow mi skad wiedziałaś?! 😱
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy ;)
Super!!! Gratulacje 😊 wspaniale się ułożyło 🙂

Ale cudne wieści! Gratulacje❤️ Przedewszystkim żeby było zdrowe 🙏🏻 A na pocieszenie powiem Ci, ze z teorii o położeniu łożyska (ramzi) na wszystkich grupach nikt nie powiedział ze to na dziewczynkę. 100% na chłopaka 😂
Porównałam ze zdjęciami usg moich chłopców i oni mieli po różowej stronie łożysko ;) wiec to wszystko jest jak wróżenie z fusów. Może tylko nub faktycznie potwierdza płeć ale to musi być dobry sprzęt i lekarz. Dlatego masz jak najbardziej szanse na dziewczynkę i tego Ci życzę 💕 różowe fluidki dla Ciebie!

Gratulacje 😍 Super wieści.
Według tego kalendarza wychodzi mi chłopak
Ale na każdym innym dziewczynka.
Chociaż sprawdzam to raczej w formie zabawy.
No za Ciebie to już w ogóle podwójnie kciuki trzymam żebyś po 3 synkach doświadczyła różu 😍 ale ja muszę się przyznać ze z mężem trochę bylismy zawiedzeni, tak noedowierzamy i troszkę jest tęsknota za Kenzo który będzie Emilka albo inna Julia ;) ale to kwestia nastawienia po prostu. Byłam pewna ze będzie syn i tak mówiłam do brzuszka, muszę się przestawić 😂

reklama
Dziewczyny! Mam wyniki NIPT! 😱
Tak mi się ręce trzęsły, ze nie mogłam kliknąć w link!
Ale wszystko jest ok! W moim przypadku po raz trzeci sprawdził się chiński kalendarz płci bo wg testu w brzuszku mieszka zdrowa dziewczynka! Trochę niedowierzam, mąż też, nie mamy wybranego imienia ani nic 😂 ciuszki tez autka i dinozaury - pójdę poszaleć i w końcu nakupuje różowych sukienek 😍
@Elenaa mow mi skad wiedziałaś?! 😱
Tak jak już mówiłam nie robiliśmy NIC w kierunku różu bo już wszystko zostało tu obalone, ale mąż bierze różne swoje suple(kiedyś nie brał) w tym obniżające ciśnienie, a ja miałam cykl stymulowany na gonadotropinach i letrozolu wiec może to coś dało? Seksy były 3 dni pod rząd w okolicy owu i 5 dni przed owu. Na prawdę nie wiem jak my ta córeczkę ustrzeliliśmy ;)
A ja gratuluję z całego serca zdrowego dzidziusia!!! Oby plamienia ustały i ciąża rozwijała się prawidłowo do końca :D
Trzymajcie się :)
P.S. Mi się zgadza jedynie ten kalendarz na babyboom i to tylko, gdy spojrzę na tabelę znając już lata chińskie :) Bo system wprowadza w błąd ;) Na tym który wrzuciłaś nie moge potwierdzić skuteczności bo nie ma opcji "cofnięcia" w czasie ;)

Gratuluję! Trzymam kciuki za serducho! W ostatniej ciąży już mocno biło właśnie 5t4d :D

Do góry