Truskawka11
Fanka BB :)
Przepraszam, miało być do Domi 33Brałaś pod uwagę chinski kalendarz plci?
Miało być do Domi 33;-)Brałaś pod uwagę chinski kalendarz plci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, miało być do Domi 33Brałaś pod uwagę chinski kalendarz plci?
Miało być do Domi 33;-)Brałaś pod uwagę chinski kalendarz plci?
Nie, ponieważ nigdy mi się nie sprawdził z chłopcami wychodziła mi dziewczynka, a teraz chłopczykPrzepraszam, miało być do Domi 33
Miało być do Domi 33;-)
OMG, to co u Was zadzialalo, suplementacja, dieta?Nie, ponieważ nigdy mi się nie sprawdził z chłopcami wychodziła mi dziewczynka, a teraz chłopczyk
Ja bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dniKobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)
No jasne, próbuj!Kobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)
Boję się, że meskie mocarze mojego M przeyrwajaJa bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dni
Liczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dniJa bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dni
I zostaną same żeńskie powiem Wam w lutym, czy coś wyszlo;-)Liczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dni