reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)

Kobietki, mój cykl zwykle jest 28 dni. Mam 7 dni okres, więc 8-ego dnia może spróbuję wspolzyc? Na chłopaki rozum, do owulacji 13-14dc powinny być juz tylko zenskie plemniki? Jak myślicie???
Ja się nie staram, więc mi nie zależy by szybko zajść w ciaze, ale gdyby trafiła się dziewczynka, to nie ma problemu;-)
Ja bym spróbowala 10 dnia jak już moim zdaniem 8 to za wcześnie przy cyklach 28 dni

No jasne, próbuj!

reklama
Do góry