Superchlopaki !Magic tak czy inaczej chłopaki fajne są i każda z nas o tym wie tylko my takie spragnione tej córki jesteśmy. Z perspektywy czasu, patrząc na moich chłopaków to fajnie miec rek samej zorty. Ciuchy jeden po drugim czyli finansowo taniej to wychodzi. Ten sam klimat nadawania na tych samych falach, zgodność. A mam trzech synów w wieku 15,11,6 p
To moje chlopaki
reklama
Magic tak czy inaczej chłopaki fajne są i każda z nas o tym wie tylko my takie spragnione tej córki jesteśmy. Z perspektywy czasu, patrząc na moich chłopaków to fajnie miec rek samej zorty. Ciuchy jeden po drugim czyli finansowo taniej to wychodzi. Ten sam klimat nadawania na tych samych falach, zgodność. A mam trzech synów w wieku 15,11,6
To moje chlopaki
Fajne chłopaki będą się kobiety o nich bić.
Ja też mam 6-latka i ostatnio często myślę, co to będzie jak będzie miał 16, bo już kombinuje jak może.
Cześć dziewczyny :-)
W związku z tym że planuję chłopca postanowiłam dołączyć do waszego wątku :-) Mam już 3 dziewczynki no i przydałby się ten jeden rodzynek :-)
W związku z tym że planuję chłopca postanowiłam dołączyć do waszego wątku :-) Mam już 3 dziewczynki no i przydałby się ten jeden rodzynek :-)
Truskawka11
Fanka BB :)
Fajne chłopaki będą się kobiety o nich bić.
Ja też mam 6-latka i ostatnio często myślę, co to będzie jak będzie miał 16, bo już kombinuje
Napisz, jak Tu to robisz... heheCześć dziewczyny :-)
Ale jak dziewczynki robię? później opiszę Wam mój plan na chłopcaNapisz, jak Tu to robisz... hehe
Truskawka11
Ty*Napisz, jak Tu to robisz... hehe
Tak, jak dziewczynki robisz, bo tu większość tego forum pragnie dziewczynki, aniżeli chłopca. A staje się odwrotnie...Ale jak dziewczynki robię? później opiszę Wam mój plan na chłopca
Ty*
Tak, jak dziewczynki robisz, bo tu większość tego forum pragnie dziewczynki, aniżeli chłopca. A staje się odwrotnie...
Dobra:-) wszystko opiszę najdokładniej jak się da:-) ale to wieczorkiem :-)Ty*
Tak, jak dziewczynki robisz, bo tu większość tego forum pragnie dziewczynki, aniżeli chłopca. A staje się odwrotnie...
Cześć dziewczyny :-)
Kciuki za starania i ustrzelenie wymarzonego błękitu.
I koniecznie napisz jaki masz plan działania.
reklama
Truskawka11
Magic_87, jesteśmy z Tobą myslami...daj znać, jak się masz?Magic_87 jak się czujesz?
Sciskamy:-)
Podziel się: