Magic_87
Fanka BB :)
No hej dziewczyny ja się dobrze czuje jeszcze z rana odwiedziny z kibelkiem. Czuje już ruchy maleństwa na usg było bardzooo grzeczne więc ciekawe czy takie zostanieMagic_87, jesteśmy z Tobą myslami...daj znać, jak się masz?
Sciskamy:-)
Następna wizytę mam dopięto 20.01 wiec chyba wybiorę się na 3d jeszcze przed nowym rokiem lub tuż po bo ostatnio Nagrałam filmik na usg i mówiłam że to dla chłopaków i mój gin pokazywał wszystko i im opisywał raczki, nóżki no a dla mnie pokazał pupcie i te strefy które były na płasko heh Chłopcy byli bardzo zadowoleni to teraz też chcę tak zrobić ale już 3/4d więcej będzie widać. Jeszcze do końca nie wybraliśmy imienia... No nic mi się nie podoba za wybredna jestem.
Co do nifty to chyba będę musiała jeszcze zrobić inne badania bo ta frakcja wyszła zbyt wysoka jak na ten tc i jest to nie możliwe. Tymbardziej że moja próbka dotarła do Chin dopiero po 5 dniach od pobrania tego się niedawno dowiedziałam no i z każdym dniem bez czynnika stabilizującego zmniejsza się ta frakcja plodowa a u mnie taka jakbym była pod koniec ciąży a nawet statystycznie dużo za duża jak na końcówkę ciąży. Także dziewczyny czy można mieć w tej kwestii większego pecha płacić za badanie 2400 a czekać 2 dni na kuriera który mówi że próbka dotrze następnego dnia a dociera na 5 dzien, walczyć o wyniki bo musiałam do nich pisać i dopiero po tym dzwonili i na szybko następnego dnia się pojawiły wyniki.