Truskawka11
Fanka BB :)
Bebaby, doradz Megi_Meg, jak się robi synka;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn.chcialabys synka dla chłopców, a wewnętrznie też?:-)Bebaby, córka była pierwsza, a ja zachodząc w ciążę myślałam o tym by zajść, a reszta niewazna;-). I dlatego nie pamiętam, jak z nią zaszlam..., z kolei planowałam, jako trzecie dziecko, drugą córkę, to wyszedł synek;-)
Mama_malarka, rozumiem Twoje obawy, myślę, że połowa z forum ma takie, jednak uważam rowniez, że w rodzinie sila:-)). Obstawiasz jakaś konkretna plec?
Mam dwóch synów więc marzenie to córka. Moj lekarz kiedyś powiedział, że z takim chłopem to nie będę mieć córki...mąż ma 194cm i 120 kilo wagi [emoji16] ale ja jestem drobna, on ma trzy siostry, a moja mama miała dwie córki. Nadzieję namBebaby, córka była pierwsza, a ja zachodząc w ciążę myślałam o tym by zajść, a reszta niewazna;-). I dlatego nie pamiętam, jak z nią zaszlam...[emoji87], z kolei planowałam, jako trzecie dziecko, drugą córkę, to wyszedł synek;-)
Mama_malarka, rozumiem Twoje obawy, myślę, że połowa z forum ma takie, jednak uważam rowniez, że w rodzinie sila:-)). Obstawiasz jakaś konkretna plec?[emoji3]
Heh dokładnie chyba przejzalam wszystkie możliwe info na ten tematByć może, to akurat traktuje z przymrużeniem oka, ale wszystkie czynniki składają się na określoną plec, więc może i jakieś tam znaczenie ma w stosunku do chorych na tarczyce;-).
Widzę Magic_87, że jesteś w temacie. Rozumiem, że dzialalas na dziewczynkę?
To samo powiedziałam mojemu gin a on na to kobito przestań, z tą sytuacją w Polsce to do 40 bys nie mogła zajść w ciążę. Covidem nie kazał się w ogóle przejmowaćBoszsz.... Bije się z myślami okropnie. Wewnętrznie chce tego 3go dziecka, mój mąż też. Chłopcy zapowiadają, że chcą mieć małego brata [emoji2960] ale...jak Wy się zapatrujecie na obecną sytuację? Na covida, sytuację na świecie, problemy gospodarcze i niepewne jutro? Ja się tylko o to boję... Ale mam już te 32 lata i z kolejnej strony jak nie teraz to kiedy...
Kilkanascie stron wcześniej wszystko opisałam jak wyszperam to dodam u mnie jeszcze nic nie jest potwierdzone będę robić nifty więc w ciągu 2 tyg się dowiemMagic_87, prosze zdradz Nam info swoich starań o dziewuszke, bo już jesteś po jesteśmy ciekawe