Teraz będę chciała się starać o córeczkę ale co z tego wyjdziebebaby , czyli jesteś przykładem, że to nie regula:-). Napisz proszę, czy Ty staralas się o konkretną płeć, czy co będzie, to będzie?
reklama
Truskawka11
Fanka BB :)
To jestem piękne, o czym teraz piszesz....A czy nie chciałabyś mieć drugiej córci? Pytam z ciekawości:-)Tak właśnie było, wyszła niechcący choć wtedy marzył mi się syn, wsumie nadal mi się marzy i mam zamiar go "stworzyć" widocznie u mnie tak musiało być, gdybym pierwszego miała syna, to nie poznałabym świata dziewczynki, teraz w córce jestem zakochana i fajna więź się tworzy matka - córka, w styczniu skończy 5 lat, a już teraz wiem, że będziemy najlepszymi przyjaciółkami
Mama_malarka
Ja mam Hashimoto a dodatkowo czynnik, który zaniża wynik TSH. Ogólnie mam cyrki z tarczycą przez całe życie. Cudem dwie bezproblemowe ciążę są za mną
A Truskawka masz dzieci?To jestem piękne, o czym teraz piszesz....A czy nie chciałabyś mieć drugiej córci? Pytam z ciekawości:-)
Megi_Meg
To jestem piękne, o czym teraz piszesz....A czy nie chciałabyś mieć drugiej córci? Pytam z ciekawości:-)
Gdybyś zapytała mnie 6 lat temu, to odpowiedziałabym, że nie, zawsze chciałam 2 synów, ewentualnie parkę, dwóch córek nigdy nie brałam pod uwagę. Mimo, że ja jestem bardzo kobieca ( tak sobie dziś posłodzę nieskromnie) to wydawało mi się, że bliżej mi do chłopców. Teraz wszystko się zmieniło, córka zmieniła moje nastawienie do wszystkiego, pokazała mi świat małej kobiety, która też kiedyś chce być mamą, która ma marzenia jak każda z nas, która uwielbia ze mną robić zakupy, która rozpieszcza mojego męża, a swojego tatusia i tak mogę pisać w nieskończoność. Owszem pyskata też się robi, żeby nie było ale ogólnie jest super. Gdybym miała mieć 3 dzieci, to chciałabym 2 córki i syna, ale trójki mieć nie będę, a syna mam w sercu, chce poznać i odkrywać świat małego chłopca. Córkę przyjmę z otwartymi ramionami, ale boję się, że w sercu zawsze będzie mi gdzieś tego chłopca brakować.
Truskawka11
Mama_malarka, rzeczywiście, niespotykana sytuacja
Truskawka11
Witaj w klubieTeraz będę chciała się starać o córeczkę ale co z tego wyjdzie
Truskawka11
Tak, to prawda, niektóre chłopięce też są super, zwłaszcza koszule casual. Wiem, o czym piszesz w stosunku do dziewczynek. Dochodzą jeszcze torebeczki, biżuteria i milion pomadek ochronnychJak kupuję ubrania córce np w hm, w zarze czy w newbie, to zawsze zaglądam z ciekawości na dział chłopięcy i tam też się rozpływam chociaż chłopiec tańszy w utrzymaniu nie trzeba tych wszystkich spineczek, gumeczek, opasek itp
reklama
Megi_Meg
Tak, to prawda, niektóre chłopięce też są super, zwłaszcza koszule casual. Wiem, o czym piszesz w stosunku do dziewczynek. Dochodzą jeszcze torebeczki, biżuteria i milion pomadek ochronnych
Ooo tak, pomadka to bardzo ważna rzecz ogólnie ja uwielbiam ubrania dla dzieci, ale mając 2 córki to mogłabym zbankrutować więc proszę o rady na płeć męską
Podziel się: