Magic_87
Fanka BB :)
To super trzymam kciuki za ten cykl jak dla mnie stsdounek LH do FSH jest za niski no ale to moje zdanie. Z prolaktyna wiem że lekarze bagatelizują dopiero jak sięga granicy 800 to wtedy przepisują a tak naprawdę powinno się ją robić z obciazeniem i wtedy wychodzi najbardziej miarodajnieDziewczyny jestem już po wizycie u ginekologa. Jeśli chodzi o moje wyniki to prolaktyna, testosteron, fsh i lh twierdzi że jest ok. Tsh też jest ładne więc dziwi go że przy takim ładnym tsh ft3 i ft4 jest ponad normę. On zakład że coś było nie tak, bo to nie możliwe i mam zrobić jeszcze raz to badanie w dowolnym dniu cyklu. Teraz nie mam jak bo pracuje od 6 do 14 a w przyszłym tygodniu mam nocki więc też mówił żeby poczekać bo najlepiej żebym była wyspana i na czczo oczywiście. No i mówił by zrobić tym razem w innym labo. Wg jego wynik powinien wyjść ok ale jeśli się myli to wtedy do Endo i pewnie on przypisze jakaś nieduża dawkę leku. Na usg mówił że widać pęcherzyk więc działać i za 10 dni mogę zrobić bete. Endometrium też ładne więc wszystko ładnie wygląda. Także dużo nadziei we mnie teraz mimo że te tsh martwilo.
Ale dla męża chyba nie powiem że lekarz kazał dzisiaj jeszcze działać i powinno się udać bo będzie czuł presję [emoji28] aaa no i jeszcze cytologie jednak mi zrobił i mówił że wczorajszy stosunek nie ma wpływu na wynik cytologii
Powodzenia ten cykl musi się udać