Truskawka11
Fanka BB :)
Czy u Was również to się sprawdziło?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli ,,niechcący" wyszła Ci córka...@Truskawka11 - odnoście TSH, ja miałam niskie bo miałam niedoczynność i mam córkę, ale według mnie to nie ma nic wspólnego z płcią. Ja płci nie planowałam i mam córkę, przed ciążą miałam dietę "dziewczynkową" i ostatni stosunek zakończył się kilka dni przed owulacją, ale to wszystko co zrobiłam było zupełnie nieświadome
Też bym się nie obraziła, gdyby u mnie tak było.Czyli ,,niechcący" wyszła Ci córka...
ja tsh mialam w niskiej normie i mam 2 synow@Truskawka11 - odnoście TSH, ja miałam niskie bo miałam niedoczynność i mam córkę, ale według mnie to nie ma nic wspólnego z płcią. Ja płci nie planowałam i mam córkę, przed ciążą miałam dietę "dziewczynkową" i ostatni stosunek zakończył się kilka dni przed owulacją, ale to wszystko co zrobiłam było zupełnie nieświadome
bebaby , czyli jesteś przykładem, że to nie regula:-). Napisz proszę, czy Ty staralas się o konkretną płeć, czy co będzie, to będzie?ja tsh mialam w niskiej normie i mam 2 synow
Byłaś u endo? Tu mi się nasuwa nadczynność tarczycy lub przedawnienie hormonu tarczycy. Mam niedoczynność i po braniu większej dawki, miałam taki wynik, jak Ty. A niektórzy mają takie wyniki w związku z nadczynnoscia.Moje TSH teraz 0,009... Mam problemy z tarczycą ,więc stąd to wynika. Teraz mam powtórzyć badania .
Też bym się nie obraziła, gdyby u mnie tak było.
Masz jeszcze dzieci, innej plci?