reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tsh jest bardzo zmienne i nie powinno się go robić po wysiłku fiz stąd w godzinach porannych zaleca się jak dla mnie musiałabyś kolejno powtórzyć badania w różnych dniach cyklu no i usg tarczycy.
Co do objawów to nie jest źle wykańcza mnie to ciągle zmęczenie bo nic mi się nie chce mdłości od czasu do czasu w ciągu dnia jedynie równo w 9 tc nie mogłam odejść od kibelka i mój młody 20 min czekał na wyjście do przedszkola aż cały się spocił bidulek czekam jak na szpilkach do tego 9.12 bo wtedy mam wizytę i chyba już prenatalne przed tym chce zrobić z krwi nifty pro także raczej szybko dowiemy się kto u mnie pod ❤ zamieszkał 🥰
Trzymam Kochana mocno kciuki i sle tonę różu!!!!

reklama
A jakie masz przeczucie ? Dziewczynka czy chłopczyk?
Tsh jest bardzo zmienne i nie powinno się go robić po wysiłku fiz stąd w godzinach porannych zaleca się jak dla mnie musiałabyś kolejno powtórzyć badania w różnych dniach cyklu no i usg tarczycy.
Co do objawów to nie jest źle wykańcza mnie to ciągle zmęczenie bo nic mi się nie chce mdłości od czasu do czasu w ciągu dnia jedynie równo w 9 tc nie mogłam odejść od kibelka i mój młody 20 min czekał na wyjście do przedszkola aż cały się spocił bidulek czekam jak na szpilkach do tego 9.12 bo wtedy mam wizytę i chyba już prenatalne przed tym chce zrobić z krwi nifty pro także raczej szybko dowiemy się kto u mnie pod [emoji3590] zamieszkał [emoji3059]

Mi też się wydaje że jednak będzie córka [emoji5] będzie miała fajnie w przyszłości, starsi bracia będą ja bronić i pilnować by nikt jej nic złego nie zrobił [emoji28]
Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego [emoji23] może na forum jest jakaś czarownica która przewiduje [emoji23]

Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego 😂 może na forum jest jakaś czarownica która przewiduje 😂
mi w pierwszej i drugiej ciazy spełniły się sny w ciązy, wyśniłam na poczatku ciazy raz syna, potem córkę. W trzeciej ciazy miałam 2 takie sny i żaden się nie sprawdził bo raz śniła mi sie córka, a drugim razem dwóch małych chłopców.
Od wrózb to jest dobra @Dwa+Trzy :p
A co Ci wychodzi w tym https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci

mi w pierwszej i drugiej ciazy spełniły się sny w ciązy, wyśniłam na poczatku ciazy raz syna, potem córkę. W trzeciej ciazy miałam 2 takie sny i żaden się nie sprawdził bo raz śniła mi sie córka, a drugim razem dwóch małych chłopców.
Od wrózb to jest dobra @Dwa+Trzy :p
A co Ci wychodzi w tym https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
We wszystkich kalendarzach dziewczynka 😋 Co do snów to z pierwszym już nie pamiętam dokładnie za to z drugim śniła mi się dziewczynka a jak już się dowiedzieliśmy że chłopiec to już śnił mi się chłopiec 😂 ale też miałam sny prorocze 😂 nie zarobiłabym na tym 😂

Mi chiński się nie sprawdził ani razu😅 z chłopcami wychodziła dziewczynka, a teraz wychodzi chłopiec 😅 oby i tym razem wyszło odwrotnie 😉 co do objawów, to ja czuję się okropnie, ciągłe mdłości i wymioty przynajmniej raz dziennie, to moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o objawy ciążowe 🤮

reklama
Do góry