Trzymam Kochana mocno kciuki i sle tonę różu!!!!Tsh jest bardzo zmienne i nie powinno się go robić po wysiłku fiz stąd w godzinach porannych zaleca się jak dla mnie musiałabyś kolejno powtórzyć badania w różnych dniach cyklu no i usg tarczycy.
Co do objawów to nie jest źle wykańcza mnie to ciągle zmęczenie bo nic mi się nie chce mdłości od czasu do czasu w ciągu dnia jedynie równo w 9 tc nie mogłam odejść od kibelka i mój młody 20 min czekał na wyjście do przedszkola aż cały się spocił bidulek czekam jak na szpilkach do tego 9.12 bo wtedy mam wizytę i chyba już prenatalne przed tym chce zrobić z krwi nifty pro także raczej szybko dowiemy się kto u mnie pod ❤ zamieszkał
reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
A jakie masz przeczucie ? Dziewczynka czy chłopczyk?
Tsh jest bardzo zmienne i nie powinno się go robić po wysiłku fiz stąd w godzinach porannych zaleca się jak dla mnie musiałabyś kolejno powtórzyć badania w różnych dniach cyklu no i usg tarczycy.
Co do objawów to nie jest źle wykańcza mnie to ciągle zmęczenie bo nic mi się nie chce mdłości od czasu do czasu w ciągu dnia jedynie równo w 9 tc nie mogłam odejść od kibelka i mój młody 20 min czekał na wyjście do przedszkola aż cały się spocił bidulek czekam jak na szpilkach do tego 9.12 bo wtedy mam wizytę i chyba już prenatalne przed tym chce zrobić z krwi nifty pro także raczej szybko dowiemy się kto u mnie pod [emoji3590] zamieszkał [emoji3059]
Magic_87
Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego może na forum jest jakaś czarownica która przewidujeA jakie masz przeczucie ? Dziewczynka czy chłopczyk?
Będzie córka, na bank !Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego może na forum jest jakaś czarownica która przewiduje
Mecenasowa27
Mi też się wydaje że jednak będzie córka [emoji5] będzie miała fajnie w przyszłości, starsi bracia będą ja bronić i pilnować by nikt jej nic złego nie zrobił [emoji28]
Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego [emoji23] może na forum jest jakaś czarownica która przewiduje [emoji23]
Elenaa
mi w pierwszej i drugiej ciazy spełniły się sny w ciązy, wyśniłam na poczatku ciazy raz syna, potem córkę. W trzeciej ciazy miałam 2 takie sny i żaden się nie sprawdził bo raz śniła mi sie córka, a drugim razem dwóch małych chłopców.Przeczucie mówi dziewczynka ale od czasu do czasu głowa no przecież masz 2 chłopaków i teraz mi się śnią sami chłopcy czyiś nie moi że trzemam ich na rękach ale wiem że są kogoś innego może na forum jest jakaś czarownica która przewiduje
Od wrózb to jest dobra @Dwa+Trzy
A co Ci wychodzi w tym https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
Magic_87
We wszystkich kalendarzach dziewczynka Co do snów to z pierwszym już nie pamiętam dokładnie za to z drugim śniła mi się dziewczynka a jak już się dowiedzieliśmy że chłopiec to już śnił mi się chłopiec ale też miałam sny prorocze nie zarobiłabym na tymmi w pierwszej i drugiej ciazy spełniły się sny w ciązy, wyśniłam na poczatku ciazy raz syna, potem córkę. W trzeciej ciazy miałam 2 takie sny i żaden się nie sprawdził bo raz śniła mi sie córka, a drugim razem dwóch małych chłopców.
Od wrózb to jest dobra @Dwa+Trzy
A co Ci wychodzi w tym https://www.babyboom.pl/ciaza/przygotowania-do-ciazy/chinski-kalendarz-plci
Mi chiński się nie sprawdził ani razu z chłopcami wychodziła dziewczynka, a teraz wychodzi chłopiec oby i tym razem wyszło odwrotnie co do objawów, to ja czuję się okropnie, ciągłe mdłości i wymioty przynajmniej raz dziennie, to moja najgorsza ciąża jeśli chodzi o objawy ciążowe
reklama
Podziel się: