Magic_87
Fanka BB :)
Hania z Licorice maz miał przerwę chyba w marcu 1,5 miesiąca a ja vitexa brałam cały rok miałam tylko przez ten okres 1,5 miesiąca przerwy jakość przełom stycznia lutego bo wyjeżdżaliśmy też na ferie inozytol cały czas i cały cyk zdążało mi się właśnie w styczniu że przez kilka dni nie wzięłam. Dieta była cały rok ale z odstępstwami np w wigilię itp ale na 8 miesięcy przed to już nie było odstępstw natomiast taka typowo niskokaloryczna to 8 tyg no i najlepiej 6 miesięcy z niskim IG ja tego najbardziej pilnowałam na 4 tyg przed no a głodówka to można tylko przez 3 dni bo później już może się zmienić pH organizmuMagic_87 a jak długo Twój mąż przyjmował Licorice root ? Bo podobno można tylko 6 mc i potem przerwa musi być miesiąc. Bo ty Castagnus tego Vitexa to rok brałaś ? Ten inozytol to razem braliście rok czy tylko Ty ? I cały rok te suplementy w takich dużych ilościach ? I rok takiej diety bez żadnych wyjątków ?
Dużo tych pytań, ale na świeżo się najlepiej pamięta.
Dziewczyny robiłyście sobie przyrosty bety ja chce ale nie wiem czy w sobotę mi się uda bo chciałabym w 13 i 15dp zrobić i jak to u was wyglądało
PragneSyna ja dopiero po badaniach chce umówić się do gina ale ty faktycznie masz późno wizytę jak u Ciebie wyglądały starnka