reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja mam dzisiaj 18 dzień cyklu i tak źle się czuję 😔 mam plamienie i boli mnie jajnik do tego mam obniżoną temperatura 36.1 i cały czas czuję jakby mnie coś brało 😔

reklama
Magic_87 cieszę się bardzo 🤗 i Gratuluję. Super , że udało się za pierwszym razem 😊 trochę stresów odpadło 😁 no to teraz lodówka stoi otworem dla was 😀
Życzę Ci żeby spełniło się twoje marzenie różu. Zasługujecie na to, po tym co zrobiliście, żeby tak było 🤗

O tak jak chcecie dziewczyny to pytajcie o wszystko bo pewnie coś pominęłam u nas odstęp na 100% był ok. 45h a i mieliśmy 1 strzał, wstrzemiezliwosc przed 12 dni. Co do diety to wyeliminowalam ziemniaki pomidory słodkie i słone rzeczy mój mąż nawet nie miał z tym problemu chociaż szkoda było mi go jak posadził sobie pomidory i wszystko wydawał kolegom z pracy. Diety trzymaliśmy się ostro i to była dieta z niskim IG nie jedliśmy niczego co nie byłoby wskazane dla cukrzyków no i redukcja kalorii wszystko sprawdzałam w tabelkach w necie tak samo to co chciałam zrobić na obiad to każdy składnik sprawdzałam. Gotowałam po prostu 2 obiady jeden dla nas drugi dla dzieci albo my nie jedliśmy 😂 ogólnie też w ogóle niue było u nas kolacji tylko dzieciaki. A i u nas staranka były w nocy
A czy mozesz powiedziec co pilas ?? Bo rozumiem, ze kawe odstawiliscie. No i zdradz co zrobilas ze maz byl w stanie na diecie byc nie mowiac o braniu suple ??? :)

A czy mozesz powiedziec co pilas ?? Bo rozumiem, ze kawe odstawiliscie. No i zdradz co zrobilas ze maz byl w stanie na diecie byc nie mowiac o braniu suple ??? :)
Maz pił tylko wodę i gorzka herbatę ale to 1 w pracy, a ja tylko wodę niestety należę do malo pijących. Zrobił to dla mnie bo widział jak mi zależy no i też dla siebie bo chciałby mieć ta córeczkę ogólnie jest bardzo rodzinny i zawsze chciał 3 dzieci mówił 2 chłopców i na końcu dziewczynkę ja chciałam już druga dziewczynkę 😋 a zobaczymy co z tego planowania wyjdzie powiedział mi tylko że jeżeli z tych wszystkich kombinacji wyszedłby chłopiec mam wam to napisać żeby już zadna z was nie musiała kombinować i zmuszać faceta do diet supli no i dla niego najgorsze badań krwi 😂😂😂
A i mój wiedział że bierze suple ale nie jakie dawałam mu wszystko do kieliszka tylko potem się pytał co mu daje bo libido mu spadło 😂 i że wszystko mu staje w gardle bo tyle tego 😂😂😂
Ogólnie jak facet się buntuje nie mów co dajesz tylko powiedz ze witaminy bo w dobie coronki trza dbać o zdrowie 😂😂😂 ja chyba tak bym robiła

Ostatnia edycja:
Ja wpisywałam ogólnie na Google i tam wyskoczy ci kilka chyba wszystkie tak samo przeliczają, masz długie cykle ja mam krótkie i miesiączke miałam 17.09 to twój termin będzie przesunięty

Maz pił tylko wodę i gorzka herbatę ale to 1 w pracy, a ja tylko wodę niestety należę do malo pijących. Zrobił to dla mnie bo widział jak mi zależy no i też dla siebie bo chciałby mieć ta córeczkę ogólnie jest bardzo rodzinny i zawsze chciał 3 dzieci mówił 2 chłopców i na końcu dziewczynkę ja chciałam już druga dziewczynkę 😋 a zobaczymy co z tego planowania wyjdzie powiedział mi tylko że jeżeli z tych wszystkich kombinacji wyszedłby chłopiec mam wam to napisać żeby już zadna z was nie musiała kombinować i zmuszać faceta do diet supli no i dla niego najgorsze badań krwi 😂😂😂
A i mój wiedział że bierze suple ale nie jakie dawałam mu wszystko do kieliszka tylko potem się pytał co mu daje bo libido mu spadło 😂 i że wszystko mu staje w gardle bo tyle tego 😂😂😂
Ogólnie jak facet się buntuje nie mów co dajesz tylko powiedz ze witaminy bo w dobie coronki trza dbać o zdrowie 😂😂😂 ja chyba tak bym robiła
Nie wyobrażam sobie faszerować kogoś suplami itd. bez jego wiedzy i zgody... troche słabe zachowanie

reklama
No chyba tak wlasnie zrobie :D. A powiedz mi jak z piwem jest tez nie można??

Do góry